2019-08-15

Zajlanak az előkészületek az úzvölgyi megemlékezésre – Böjte Csaba is ott lesz!

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Hozzáfogtak az Úzvölgyi haditemető kaszálásához, a terület rendezéséhez, annak érdekében, hogy az augusztus 26-ai megemlékezést méltó körülmények között lehessen megtartani.
A munkálatban a csíkszentmártoni önkormányzat alkalmazottai mellett csíkszentkirályi, csíkszentsimoni, csíkkozmási, tusnádi és kászoni munkások is kivették a részüket – tájékoztat közleményben Ravasz Arnold, Csíkszentmárton falumenedzsere. Mint tájékoztat, összeállt a megemlékezés végleges programja is, minden érdeklődőt várunk augusztus 26-án három órára Úz-völgyébe, ahol a Csíkszenttamási Ifjúsági Fúvószenekar műsora fogadja az érkezőket, fél négytől bevonulnak a hagyományőrzők, utánuk a Csíkborzsovai Férfikórus előadása lesz látható és hallható.

Négy órától kezdődik az ünnepi szentmise, amelynek meghívott szónoka Böjte Csaba ferences szerzetes lesz. Öt órától a testvéregyházak felszólalóinak lesz lehetősége megosztani gondolataikat a jelenlévőkkel, majd a kegyelet koszorúinak elhelyezése következik. Fél hattól a jelenlévő fúvószenekarok közös előadása zárja a programot – olvasható a dokumentumban.

szekelyhon.ro nyomán magyarforum.hu

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]