2019-09-12

„Vigyázat! Lökdöső migránsok!” – új keletű tábla Németországban

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Németország Türingia tartományában az elmúlt napokban magánszemélyek a németeket vonat elé lökő migránsok veszélyére figyelmeztető táblákat helyeztek ki a vasútállomások peronjai és az állomásokon kívüli vágányok mellett – írja a Türingiában megjelenő inselsberg-online.de című hírportál. A figyelmeztető táblák azt követően kerültek kihelyezésre a vasúti pályaudvarokon és környékükön levő villanyoszlopokra, hogy az elmúlt hónapokban migránsok beérkező vonat elé löktek németeket.

Magyarországon jól ismerjük a vasúti átjárók előtt kihelyezett „Vigyázz, ha jön a vonat!” szövegű figyelmeztető táblát. Németországban azonban az utóbbi hónapokban kissé meg kellett változtatni a vasútállomások peronjai mellett, a sínek közelében villanyoszlopokra alkalmilag, magánszemélyek által kitett táblák szövegét. Mégpedig a következőképpen: „Vigyázat! Lökdöső migránsok!” Az agyament németek – a hazug sajtóval az élükön – persze rögtön náciknak és rasszistáknak nevezték a figyelmeztető föliratokat nem ok nélkül kihelyező hazafiakat. Jogosan helyezték ki a táblákat, mert az utóbbi időkben betolakodó aljaemberek németeket löktek a pályaudvarokra beérkező vonatok elé.


Vigyázat! Lökdöső migránsok

„Vorsicht! Schubsende Migranten” (Vigyázat! Lökdösődő migránsok) szövegű figyelmeztető föliratokat helyeztek el magánszemélyek Németország Türingia szövetségi tartományában a Wernshausen és Zella-Mehlis települések közti vasútvonal mentén levő települések állomásain. Az általunk idézett hírportál persze azonnal a gyűlöletkeltés gyúanyagának nevezte a hazafiak kezdeményezését, s egyben azt is kiderítette, hogy a figyelmeztető táblákat nem hivatalos hatóság helyezte ki.


Vonat elé lökő migránsok veszélyére figyelmeztető tábla egy türingiai vasútállomáson (fotó: inselsberg-online.de)

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Amint arról mi is beszámoltunk, az idén júliusban az észak-rajna-vesztfáliai Voerde kisvárosban egy koszovói cigány vonat elé lökött egy német édesanyát, míg Majna-Frankfurt város főpályaudvarán egy eritreai néger taszított a beérkező vonat elé egy édesanyát a nyolcéves gyermekével együtt. Így aztán nincs abban semmi kivetni való, hogy hazafias érzelmű németek – a hatóságok helyett is – a lökdöső sáskákra figyelmeztető táblákat helyeznek ki.

Hering J. – Kuruc.info

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]