2019-07-05

(Videó!) Putyin “végítélet fegyvere” 90 méteres cunamit képes előidézni: már működésben

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

A drón legalább százszor kisebb méretű, mint egy átlagos tengeralattjáró, és nukleáris hajtóművekkel van felszerelve.

Kis méretei lévén képes minden radar elől elrejtőzni.

Még a megméretlenebb felkutatásra készült technológiát is “kicselezi”.

A drón oylan erős, hogy képes 90 méteres cunamit generálni, amivel egy egész part menti várost el lehet mosni, vagy a földdel lehet egyenlővé tenni.

Sokak szerint akkora pusztítást lehet vele elérni, mint a 2011-ben bekövetkezett Japán földrengés, mely rengeteg part menti régiót mosott el, és szétszaggatta a fukusimai atomerőművet.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Putyin a drónról elmondta, hogy a hordozására alkalmas első tengeralattjárót még az idén vízre bocsájtják. Az orosz elnök tavaly tett említést először a Poseidonról.

Akkor azt mondta, hogy a célpontok széles skálája ellen kifejlesztett drónt nem lehet elfogni, atomfegyverek hordozására is alkalmas, nagy mélységben is működik….

Ahol ráadásul sokkal nagyobb sebességgel képes haladni, mint a jelenleg használatban lévő leggyorsabb hajók és torpedók.

Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter közölte, hogy az atomtöltet hordozására is alkalmas víz alatti drón sikeresen szerepelt a teszteken, és az eszközt irányító személyzet is átesett a kiképzésen.

A Putyinhoz közel álló források nyilatkozata alapján a drón legalább 20-50 megatonna erejű “csapásra” képes, amivel egy a 2011-es Japánon és Fukusimán végigsöprő szökőárat lehetne előidézni.

Sokak szerint ezzel egy merőben új háborús hadviselés korszaka indulhat meg.

Azoknak a fegyvereknek a fejlesztésének a kora, amelyeket elég lesz egyszer elsütni, és az egész világnak vége.

Talán nem véletlen, hogy maga Putyin is azt nyilatkozta egyszer a harmadik világháborúról, hogy annak biztosan nem lesznek nyertesei…

VF

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]