2019-10-07

(Videó!) Macsétával terrorizálta a járókelőket a nigériai férfi

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Egy afrikai bevándorló másfél óráig tartotta rettegésben az olaszországi Fermo belvárosát a Viale Trento mentén. Az esőben macsétával a kezében sikoltozott, csapkodott és fenyegette a járókelőket és az elhaladó autókat – írja az Il Messaggero.

A férfit a rendőrség és a csendőrség közösen fogta el Fosso Vallescura-ban. Paolo Calcinaro polgármester elmondása szerint a férfira kitoloncolás vár.

Az esetről Matteo Salvini, volt olasz belügyminiszter így számolt be a Facebook oldalán:

Őrült. Egy nigériai terrorizálja a járókelőket Fermo-ban egy macsétával felfegyverkezve. De vannak olyanok ma a kormányban, akik a “nyitott kikötők és nyitott ajtók” politikáját támogatják. Ez felfoghatatlan és veszélyes.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Az utóbbi hónapban ez már nem az első botrányos videó, ami bejárta az olasz médiát. Több alkalommal is minden ok nélkül bántalmaztak olasz nőket bevándorlók.

Szeptember 9-én az észak-olasz Lecco vasútállomása aluljárójában lökött le a lépcsőn a földre egy 24 éves Togo-i migráns egy számára teljesen ismeretlen 18 éves olasz diáklányt. Majd tovább haladva egy 56 éves nő arcába vágott bele ököllel. A nő azon nyomban elterült a földön, annyira erős volt az ütés.

Még aznap a reggeli órákban a közép-olasz Terracina utcáján verte meg minden ok nélkül egy házi őrizetből elszökött 26 éves marokkói migráns egy olasz nőt.

Szeptember 17-én pedig Torinóban vert meg egy 34 éves marokkói bevándorló egy 30 éves olasz lányt a város Barriere di Milano negyedében. A drog behatása alatt álló észak-afrikai férfi e kiérkező katonai rendőrökre is rátámadt, és csak elektromos sokkolóval tudták leállítani.

Valamint október 2-án, ahogy mi is beszámoltunk róla, az Arezzo-i vasútmegállóban ütött arcon egy járókelő nőt fényes nappal egy Maliból származó férfi.

Elemi.hu

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...