2019-02-26

Véget ér a jó világ a migránsoknak Ausztriában – Szigorítások jönnek!

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Komoly szigorításokat tervez az osztrák kormány a migránsokkal szemben.

Az osztrák kormány hétfőn új bevándorlásellenes törvényeket jelentett be. Ezek az új, szigorított törvények többek között lehetővé tennék a hatóságok számára, hogy bírósági határozat nélkül vegyenek őrizetbe bevándorlókat, – írja a 888.hu.

Ezt váltaná fel a megelőző jellegű “biztonsági őrizet”. Ha egy migránssal kapcsolatosan felmerül a gyanú, hogy valamilyen bűncselekményt követ el, vagy veszélyt jelent a közbiztonságra, akkor a hatóság emberei közbeléphetnek.

Elengedhetetlen a törvények szigorítása, mert az állampolgárok nem értik és nem is fogadják el, hogy az állam a jogszabályi korlátok miatt nem tudja őket megvédeni az erőszakos bűnözőktől”

– mondta Heinz-Christian Strache osztrák alkancellár a közmédiának adott interjújában. Elmondta azt is: az Európai Uniót is felelősség terheli a kialakult helyzetért. Úgy vélte, fontos az idei európai parlamenti választás, mert Európa esélyt kap, hogy letérhessen arról a tévútról, amelyre vezetői az elmúlt években ráterelték.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A törvényekkel kapcsolatban megszólalt a belügyminiszter, Herbert Kickl, aki szintén a bevándorlásellenes FPÖ politikusa. Mint mondta, azért szükséges a megelőző jellegű őrizetbe vétel, hogy kiszűrjék az olyanokat, akik “elméjükben már magukra erősítették a robbanómellényt.”

Kickl egyébként hangsúlyozta, hogy nem Ausztria lenne az első uniós tagállam, amely ilyen szigorításokat eszközölne: Írországban, Belgiumban, Hollandiában és Magyarországon is hasonló törvények vannak hatályban.

A törvénymódosítás azért került napirendre, mert februárban halálra késelt egy török migráns egy állami hivatalnokot – úgy, hogy a bevándorlót 2009-ben már kitoloncolásra ítélték korábbi bűncselekményei miatt.

Kickl szerint azonban a szigorításoknak ezen túlmenően is van egy üzenete: hogy elbátortalanítsák a migránsokat attól, hogy Ausztriában kérjenek menekültstátuszt.

Fontos, hogy világos üzenetet küldjünk”

– szögezte le.

Ennek fényében a befogadó központokat is átnevezik, március elsejétől indulási központok lesznek már csak Ausztriában.

Végezetül pedig: minden egyes bevándorlóval aláíratják, hogy tartja magát az új szabályokhoz, aminek része az is, hogy este 22 óra és reggel 6 óra között csak a számára kijelölt helyen tartózkodhat. Aki nem írja alá, átszállítják az ország sokkal ingerszegényebb vidékére, ahol semmi sem ösztönözné az éjszakai kijárásra – tette világossá a belügyminiszter.

888 nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]