2019-07-10

Váratlan gondja adódott a Németországban élő szír bevándorlónak

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Váratlan gondja adódott a Németországban élő szír bevándorlónak, Aras Bachónak. A migráns amiatt sopánkodott legutóbb, hogy nagyon elfoglalt a nyugat-európai országban, így nem tud visszamenni egy kis időre Szíriába. Bacho a radikálisan bevándorláspárti Huffington Post rendszeres szerzője, és azt állítja, hogy azért nincs ideje a közel-keleti országba utazni, mert „valami fontos dolgon dolgozik”. A bevándorló elmondása szerint legalább hat olyan Németországban tartózkodó szírről tud, akik hazautaztak nyaralni. A jazidi kisebbséghez tartozó Bacho 2010 óta él Németországban.

Két hete mentek Szíriába pihenni, a hátramaradt családtagjaikat meglátogatni, hogy békében lehessenek messze Németországtól

– írta a férfi, majd azzal folytatta, rendkívül sajnálja, hogy nem volt lehetősége visszamenni egy kis időre oda, ahonnan korábban elindult.

Nagyon stresszes itt lenni Németországban, pihenésre van szükségem, vissza akarok menni Szíriába

– közölte.

Nem újdonság, hogy ezek a „menekültek” rendszeresen visszatérnek oda, ahonnan elindultak. Egy 2016-os jelentés szerint a Németországban menedékkérelmet beadó szírek, afgánok és libanoniak a német adófizetők pénzéből kapott segélyeket arra költik, hogy az anyaországukban nyaraljanak.

A bevándorlóknak tudniuk kéne viselkedni, de a nők is hibásak, amiért egyedül vannak az éjszakában

– így kommentálta Aras Bacho azt, hogy migránsok tömegesen erőszakoltak meg német lányokat a kölni újévi ünnepség során, ezzel a kijelentésével a szír férfi hatalmas felháborodást okozott.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

888 nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]