2020-01-06

Újabb késes támadás történt, ezúttal Németországban – Agyonlőtték a támadót!

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!
Újabb késes támadás történt, ezúttal Németországban. A 37 éves támadó rendőrökre támadt, akik emiatt agyonlőtték – írja az Origo. A portál arra is felhívja a figyelmet, hogy tegnap egy több részletében is hasonlító támadás történt Franciaországban.

Agyonlőttek egy késes muszlim támadót a rendőrök Németországban, a gelsenkircheni eset során egy török állampolgárságú férfi rendőrökre támadt – számol be a Deutsche Welle információira hivatkozva az Origo. A portál azt írja: egy 37 éves török férfi először egy tárgyat dobott a rendőrautóhoz, majd később észrevették, hogy kés van az egyik kezében. A rendőrök hiába próbálták meg felszólítani a muszlim férfit, hogy hagyja abba a támadást, az süket fülekre talált, így muszáj volt őt lelőni. A támadó az eset során azt kiabálta, hogy Allahu Akbar (Allah hatalmas). A rendőrség egyelőre vizsgálja az eset körülményeit.

Forrás: Origo , fotó: DPA/AFP/Stephan Witte

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]