2019-07-11

Tüzet nyitott az okmányirodánál, mert túl lassan haladt a sor

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Kedden letartóztattak egy nőt, aki a Kansas City-i autók regisztrációjával és jogosítvánnyal foglalkozó okmányirodában lövöldözni kezdett kedden – írta az SFGate cikke nyomán a 24.hu

Szemtanúk szerint a 34 éves Vanessa Richey-nek azzal volt gondja, hogy túl lassan halad előtte a sor.

„Nagy volt a tömeg, sok ember volt ott” – nyilatkozta Tom Hutsler, aki 12 éves fiával ment az irodába. Pár perccel később az idegeskedés a sorok miatt lövöldözésbe torkollott. „Bosszankodott és veszekedett az alkalmazottakkal” – emlékezett vissza a férfi, aki pár perce volt ott, mikor a nő két lövést is leadott egy pisztollyal az okmányiroda előtt, miután egyre frusztráltabbá vált bent.

Az iroda vezetője, Terri Harris a lapnak azt nyilatkozta, hogy Richey odament a pulthoz és egy másolatot követelt az igazolványáról, azzal magyarázta, hogy ez nemzetbiztonsági érdek és Donald Trump elnök élete veszélyben van.

Mi tegyek, megragadjam a fegyveremet?

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

– fenyegetőzött a nő.

Hutsler követte ezek után Richey-t, aki kiment és belelőtt a parkoló egy üres részébe. Hutsler utána mondta neki, hogy nem mehet vissza. „Sok ember volt bent. A fiam is, és nem akartam, hogy visszamenjen” – mesélte a férfi. A többiek az irodában közben a pult mögött és a hátsó teremben bújtak el.

Szerencsére ott volt egy szolgálaton kívüli rendőr is, amíg ő felszólította a nőt, Hutsley Richey háta mögé lopózott és a földre vitte.

Nem tudom, mi történt volna, ha nincs ott a szolgálaton kívüli tiszt és nincs nála fegyver

– tette hozzá a hősiesen viselkedő férfi.

Kiemelt kép: Twitter

24.hu nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]