2019-04-23

Terror! Húsvéti körmenetbe gázolt egy rendőr Nigériában, több gyerek meghalt

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Szándékosan nem borzoltam az idegeiteket a múlt héten, húsvét ünnepi hetében. Megtették ezt helyettem mások, akik megsértve hitünket, emberi méltóságunkat, a szó szoros értelmében az életünkre törtek. Tudjuk: véletlenek pedig nincsenek. Főleg akkor nem, ha mindezeket egy konkrét időpontra időzítik, és egy, előre kiszemelt, azonos vallású népcsoport ellen irányulnak a világ számos pontján.

A húsvét számunkra a legnagyobb szent ünnep, amelyet szándékosan meggyaláztak, és gyaláznak folyamatosan a mainstream média asszisztálása segítségével. A céljuk: a kereszténységet egyszerűen el kell törölni, a hívőket pedig az állandó lelki, média, intézményes és tényleges fizikai terror hatására a hitüktől megfosztani, ill. őket elűzni, megsemmisíteni.

Párizs, Sri Lanka, Nigéria. Íme a legutóbbi hét “termése”. Ezekről tudunk, de még mennyiről nem, hisz azokról a média nem, avagy csak mínuszos hírekben tájékoztat bennünket.

Ma már nem igaz az az állítás, hogy a kereszténység az egyik legüldözöttebb vallás a világon.

Nem!

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Ma a kereszténység a legüldözöttebb vallás a világon!

Fogjunk össze hát, és védjük meg magunkat, mert ez az utolsó figyelmeztetés volt!

Legalább tizenegy ember vesztette életét és harmincan megsérültek az északkelet-nigériai Gombe városában, ahol egy rendőr hajtott a húsvétot ünneplő menet tagjai közé – közölte a helyi rendőrség hétfőn. Az áldozatok többsége gyerek. Mary Mallum rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint a feldühödött emberek meglincselték a vasárnap esti felvonulásba hajtó, szolgálaton kívüli rendőrt és a vele egy járműben utazó társát. Összesen tízen haltak meg, köztük a rendőr, aki a történtekkor nem volt egyenruhában, és az őt kísérő milicista – összegezte Mallum.

Harminc gyerek sérült meg, őket kórházban ápolják – tette hozzá a rendőrségi szóvivő.

tlf- Facebook

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...