2019-07-21

Szerelmes lett Romániába egy “belga” – román juhászok botjai józanították ki

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Lényegesen megváltozhatott a véleménye az országról annak a belga állampolgárnak, aki pár éve fülig szerelmes lett Romániába. Méghozzá annyira, hogy hozzá is kötötte az életét: odaköltözött, és Nagybányán él. (Hogy az mennyire “Románia”, esetünben mellékes.)

A belga előszeretettel kirándul, csütörtökön például Kolibicán motorozott két besztercei barátjával a víztározó lenyűgöző környékén. Pechére, ugyanis a közelben legelt két szekér elé fogott ló is, az állatok pedig megijedtek a motorok zajától, és felborították a szekeret.

Belga barátunk – hiába próbálták lebeszélni a helyi viszonyokat jobban ismerő beszterceiek – a civilizált világ normái szerint ragaszkodott hozzá, hogy odamenjen a szekeresekhez, és bocsánatot kérjen a kellemetlenségért, esetleg megfizesse az okozott kárt.

Ennyi kellett: a barátságosnak cseppet sem mondható borgói juhászok nekiestek, és botjaikkal alaposan helybenhagyták. Kórházba került, több sebét össze kellett varrni. Nem vennénk rá mérget, hogy továbbra is ugyanúgy imádja Romániát – jegyzi meg az esetről hírt adó Főtér.ro.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Kuruc nyomán

 

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]