2019-05-14

Szél Bernadett ennyire hülye lenne? Már szerinte is büntetendő a graffitizés, kivéve ha ő csinálja!

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Ahogy mindenki emlékszik, Szél Bernadett és a kétharmadot hetente megdöntő ellenzékiek igyekeztek minden menő és trendi eszközzel fellépni az Orbán-rezsim ellen, így március elején igazán vagány teljesítményt nyújtva, festékszórókkal fújtak le nekik nem tetsző politikai reklámokat hirdető telefonfülkéket, és az aszfaltot sem kímélték. A fagyi most visszanyalt és Szél Bernadett, a kettős mérce intelligens képviselője azért tett feljelentést Budakeszin, mert valakik festékkel fújtak le politikai plakátokat, magát azonban nem jelentette fel utólag sem. Az MTVA székház “löködő” ostromlója Facebook oldalán is harsányan hirdeti a feljelentését, melyet a rendőrségnek küldött, a kommentelők szembesítették azzal, hogy mi a valóság. Mi viszont teljesen elbizonytalanodtunk, hogy akkor most jó-e a graffiti, vagy nem?

Pár hónappal ezelőtt még az azóta a patkánytémába belevesző Bangóné és a sokat rikácsoló, de keveset mondó Szél Bernadett fújkálta a telefonfülkéket festékszóróval, most azonban változott a helyzet, ahogy a széljárás szokott az ellenzéki oldalon. A Budakeszin lakó Szél Bernadett ugyanis annyira felháborodott, hogy egy politikai plakátot lefújtak színes festékkel a képviselői irodája mellett, hogy egyből feljelentést tett a Budaörsi Rendőrkapitányságon.

Szél Bernadett akár maga ellen is feljelentést tehetett volna. Fotó: Szél Bernadett Facebook oldala

Magától nem jutott eszébe, ezért a kommentelők emlékeztették arra, hogy akkor bezzeg nem jelentett problémát a graffitizés, amikor ők csinálták, a telefonfülkék és az aszfalt szétfújása semmilyen erkölcsi gátat nem jelentett a független országgyűlési képviselőnek. Az új próbálkozás tehát ismét szárnyaszegett, sőt szerencsétlen lett. Aki a kommentekre kíváncsi, vagy esetleg hozzászólna a lánglelkű képviselőnő újabb remek figyelemfelkeltő akciójához, megteheti Szél Bernadett Facebook oldalán, ITT.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Forrás: Szél Bernadett Facebook oldala, PS; Vezető fotó: PS

Pesti Srácok nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...