2019-04-21

Srí Lankáról üzent egy magyar lány

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Hat óra után már senki sem mehet a szállásán kívülre, emellett blokkolták az internetet, a hívásait – erről beszélt egy Srí-Lankán tartózkodó magyar lány, Noll Eszter.

Videóüzenetet küldött az RTL Klub Híradójának Srí Lankáról egy magyar lány. Noll Eszter az ország déli részéből, Weligamából jelentkezett be, ott szerencsére nem történt robbantás, de természetesen a közhangulat és biztonsági előírások ugyanúgy élnek, mint a támadásban érintett helyszíneken.

” Hat órától már senki nem hagyhatja el a szálláshelyét. Bezártak a boltok és az éttermek, hazaküldték az embereket. Blokkolták a kommunikációt, úgyhogy se Facebookot, se Vibert, se Instát nem tudok használni, remélem, hogy nem aggódnak a szeretteim és haza tudom küldeni valahogy ezt az üzenetet” – kezdte az üzenetét Eszter, akit ahogy elmondta, hat óra után pár perccel már vissza is tereltek hosteljébe. A feszültség általános, ezt főleg a kommunikáció hiánya okozza.

Elég ideges mindenki. Már a kimenő hívásaimat is letiltották.

Az, hogy a jelenlegi állapot meddig áll majd fent, senki sem tudja, így a szállás vendégei sem, csak remélni tudják, hogy holnap már végre feloldják a kijárási tilalmat.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Egyelőre úgy tűnik, a támadásoknak nincs magyar áldozata vagy sérültje, de a colombói magyar konzulátus folyamatos ügyeletet tart a kint lévő magyarok hozzátartozóinak tájékoztatása céljából.

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]