2018-09-15

Salvini keményen visszaszólt brüsszeli bírálójának

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Az olasz belügyminiszter, Matteo Salvini visszaszólt a magas rangú EU-tisztviselőnek, Pierre Moscovicinek, -írja a 888.hu.

Salvini reagált az EU vezető tisztviselőjének, Pierre Moscovicinek a korábbi megjegyzésére. Az EU gazdasági vezetője ezelőtt „Európa kis Mussolinije”-ként emlegette az olasz belügyminisztert.

Moscovici – gazdasági és pénzügyekért felelős európai biztos – korábban aggodalmát fejezte ki a jobboldal felemelkedése kapcsán, összehasonlítva a mostani helyzetet a második világháborús korszakkal.

Szerencsére nem halljuk a csizmák hangját, nincs Hitler, [de talán vannak] kis Mussolinik”

– nyilatkozta Moscovici csütörtökön Párizsban.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Matteo Salvini most visszaszólt a vezető tisztviselőnek.

Mossa ki a száját, mielőtt Olaszországot, az olaszokat és annak legitim kormányát megsértené”

– válaszolt Salvini.

Továbbá Salvini azt javasolta Franciaországnak, Moscovici hazájának, vessenek egy pillantást saját cselekedeteikre is, ahelyett hogy Olaszország bevándorláspolitikáját bírálnák.

Válaszként Matteo Salvini pártja is megosztott egy szimbolikus, kissé szatirikus képet, amelyen Moscovicit homlokon csókolja Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság vezetője.

Augusztus végén Salvini nyíltan kifejezte, hogy támogatja Orbán Viktor magyar miniszterelnököt, az EU migrációs politikájának legfőbb bírálóját. Az olasz belügyminiszter a francia elnökkel közösen tartott sajtótájékoztatót augusztus végén Milánóban. A francia vezető visszaszólt az olasznak: ha a két vezető “fő ellenfélként” akarja látni őt, akkor helyesen cselekednek.

888 nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]