2019-04-15

Salvini: “Engem fenyegetnek? Maguk elfognak pusztulni ha így folytatják”

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Az olasz belügyminiszter Matteo Salvini rengeteg lakossági fórumon vesz részt, ahol kérdezhetnek tőle az emberek. Ezt az olasz emberek nagyra értékelik, hiszen így közvetlen kapcsolat van közöttük. A résztvevők közül bárki bármiről kérdezheti a belügyminisztert.

Természetesen ezeken a fórumokon nem csak Salvini “pártolói” vannak jelen, hanem azok is aki esetleg hevesen bírálják bevándorlás ellenes intézkedéseit. Ezek jellemzően nem is olasz állampolgárok, hanem a “befogadó országokból” érkezett, fizetett provokátorok.

A legutóbbi fórumon egy francia(!) férfi vonta kérdőre Salvinit kemény hangnemben, hogy miért nem támogatja a bevándorlást. Salvini elmagyarázta neki, hogy úgy gazdaságilag mint biztonságpolitikailag mekkora problémát jelent a bevándorlás. A férfi ezután fenyegetni kezdte Salvinit, hogy “az egész olasz kormány elpusztul majd, mert nem fognak semmilyen EU-s támogatást kapni, ha nem lesznek befogadó ország.”

Salvini erre úgy reagált:

“Engem fenyegetnek? Maguk fognak elpusztulni ha ezt így folytatják!” – mondta Salvini

Erre a ballib sajtó természetesen hisztizni kezdett, már Salvini máglyahalálát követelik, hogy “pusztulással fenyegette” meg Franciaországot. Persze normális ember csak röhög a lefizetett ballib világsajtón és nem is olvassa el hazugságaikat, de néhány – alacsony intelligencia szinten álló – embert sikerült ezzel felhergelni.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Malahír nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...