2019-07-07

Saját kertjébe hívta a migránsokat, már bánja és szabadulna tőlük

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Azonban az illegális bevándorlók jól érzik magukat és eszük ágában sincs elmenni.

Egy belga nő korábban úgy döntött, megengedi az illegális bevándorlóknak, hogy a kertjében telepedjenek le, hogy ezzel segítse az útjukat Nagy-Britanniába. A migránsok örültek is és betáboroztak a nő Spy városában található telkének a kertjébe. Ez történt közel két és fél éve, azonban azóta nagyot fordult a világ. A Simon-Hody család már inkább szabadulna tőlük, ugyanis rendszeresek a verekedések, amire nem számítottak.

Nagyon sokat romlott a helyzet, már nem támogatjuk a migrációt és a migránsokat. Napról napra egyre veszélyesebb dolgok történnek a kertünk végében felállított táborban, már nem érezzük saját magunkat sem biztonságban„

– mondta az egyik családtag.

A szomszédoknak is fogytán a türelme, többen már azt követelik, hogy menjen ki a rendőrség és távolítsa el a táborból az összes bevándorlót.

Nem újdonság, hogy agresszívan viselkednek a migránsok a táborokban. Míg le nem bontották, a francia kikötővárosban, Calais-ban működött az egyik legnagyobb Európában, az úgynevezett Dzsungelben rendszeresek voltak a verekedések, azonban gyilkosságok is történtek. Egy tömegverekedés során, mikor eritreaiak etiópokkal verekedtek össze, 16 ember sérült meg.

888 nyomán

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]