2019-10-10

Rothschild koncentrációs táborok: már a nácik és a szovjetek előtt létrehozták őket a bankárdinasztia segítségével

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

A világ egyik leggazdagabb bankár családjának kezéhez rengeteg vér tapad. Ezekben a borzalmas bűnökben ők is részt vettek…

Azt már sokan tudjátok, hogy erről a családról rengeteg mindent el lehet mondani.

A vagyonukat már a kezdetektől fogva finoman szólva is megkérdőjelezhetően szerezték. Később pedig hatalmukat ahogyan egyre nőtt a vagyonuk, gátlástalan módon terjesztették ki.

Ma ott tartunk, hogy a világ talán legnagyobb befolyásával rendelkeznek, a pénzhatalmi körök vezetői, valamint a jelenlegi adósság alapú pénzrendszer “gazdái”.

A Rothschild-ház története tele van intrikával, vérrel és háborúkkal.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A háborúkon rengeteget nyerészkedtek, akárcsak mások nyomorán, ugyanis míg a világ szegényedett, komplett társadalmi rétegeket tettek nincstelenné az adósság alapú pénzrendszer feltalálásával, úgy dagadtak egyre az ő zsebeik.

Azt kevesen tudják, hogy a Rothschildek részt vettek a világ első koncentrációs táborainak megépítésében és működtetésében is.

Mielőtt a Wall Street főleg Rothschild érdekeltségű “üzletemberei” pénzelni kezdték volna a nácikat és a szovjeteket – a háború során mindkét felet ellátták fegyverrel és erőforrásokkal, hogy adósságba hajtsák őket -először az angolok rabló hadjáratát “támogatták” meg anyagilag Dél-Afrikában és Afrika-szerte.

Lord Alfred Milner, egy Rothschild kötődésű “összekötő” volt az, aki felügyelte a kontinens kiszipolyozására tett brit kísérletet.

Tudott a haláltáborok létezéséről, de szükséges “eszközöknek” találta azokat, amivel meg lehetett félemlíteni a lakosságot.

Szó szerint minden létező kincset kiraboltak Afrikából. Gyémántokat, aranyat, kőolajat…

Sokak gyanúja szerint a briteken keresztül áramolva egy része a busás javaknak a Rothschild-házat gazdagították és a Wall Street “nagykutyáit”.

A Rothschildok tehát egyértelműen kötődnek a világ első koncentrációs táboraihoz, melyeket a britekkel hozattak létre.

Kéz kezet mos alapon…

Aztán próbálták az egészet elhallgatni, mivel Afrika már akkor is a világ ingerküszöbén kívülre esett…

Titok Terminál

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...