2019-08-16

“Rohadtul elegem van!” – Dühödt levél a baloldali liberális ellenzékhez!

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

“Rohadtul elegem van!

Baloldalról meg a híveitől csak azt hallom, hogy fordítsák kórházra, akármilyen fejlesztés van!

Szarok a kórház hisztitekbe!

Az elmúlt években 77 kórház 83 szakrendelő újult meg! Teljesen lecserélték a mentőautó parkot, ezzel Európa egyik legfiatalabb flottája a miénk! Mentőállomások is megújultak! Most indul az egészséges Budapest program, két szuperkórház épül, és több megújul.

Lezárt részeket b@sztok fel a netre, meg azt a homlokzatot, ahol a felújítás megkezdődött, de a vállalkozó lekoccolt! Hamarosan meg lesz.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Soha nem dolgozott ennyi orvos hazánkban, és élen járunk Európában a lakosságra jutó orvosok számában! Meg is emelték tisztességesen a bérüket. Megállt, sőt vissza fordult az orvos elvándorlás.

Várni kell? Hát persze! Mindenhol várni kell. Angliában a háziorvos 3 hét múlva ad időpontot. Ha sürgős mehetsz kórházba. Itt ellátják azt is aki b@ssza fizetni tb járulékot!

Zabáljátok a gyorséttermi mű kaját, isszátok a cukros üdítőket, faljátok az energia italt, a sport ellenségetek. Az egyik legbetegebb ország vagyunk, mert nem törődtök az egészségetekkel! Majd össze tákolnak a kórházban!
Unatkozó, meg hipochonder emberekkel teli rendelők, aztán csodálkozunk, hogy várni kell? Nyugaton úgy kiraknak mint macskát szarni!

Az pedig végkép ocsmány, hogy azok a politikusok, akik forrásokat vontak el, ágyakat, osztályokat, intézményeket zártak be, semmit nem fejlesztettek, azok pofáznak, és kérnek minket számon.

Hát elég volt! Húzzatok el az anyátok keservébe!

A könnyfakasztó sztoriaitokkal meg hagyjatok, mert leszarom és törlöm!
A kórházon kívül is van élet, és sokkal fontosabb dolgok!”

Szakács István/Facebook

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]