2019-07-09

Rétvári Bence rendesen helyretette a vízfejű Tordai Bencét

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Tordai Bence, a Párbeszéd nevű mérhetetlen baloldali formáció botránypolitikusa a parlamentben nácizni kezdett. Rétvári Bence államtitkár azonban felvilágosította, hogy pár hónappal ezelőtt, amikor Karácsony Gergely, Tordai saját pártjának elnöke szemet hunyt a Jobbik náci botrányai felett, akkor nem volt ilyen harcias. Az ellenzék főpolgármester-jelöltje szerint ugyanis nem nácizmus a zsidó emberek számbavétele.

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára emlékeztette Tordai Bencét, hogy a Jobbik nagy baloldali átváltozáskor Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke és az ellenzéki pártok jelenlegi főpolgármester-jelöltje pusztán politikai érdekből szemet hunyt Jobbik sorozatos náci botrányaira.

Mint mondta, a képviselő olyan párt frakciójából nácibarátozik, amelynek főpolgármester-jelöltje szerint nem nácizmus zsidók számbavétele. Szintén semmi kivetnivalót nem találtak karlendítős videókban.

Szerinte a baloldali ellenzék “bárkivel összefog”, ha azáltal minimális szavazatot szerezhet.

Még februárban történt, hogy Karácsony Gergely, a mára az ellenzéki roncsderbi végén főpolgármester-jelölté avanzsált zuglói botránypolitikus egy minden pillanatában tanulságos interjút adott a Hír TV-nek. A Párbeszéd társelnöke több mint tíz percig védte a náci botrányokban túltengő Jobbikot. Szavaiból kiderült, hogy Gyöngyösi Márton zsidólistázós felvetése szerinte nem nácizmus, Sneider Tamás romaverése nem rasszizmus, cigányagyonverős mondata pedig “egy kiragadott beszélgetés” része volt.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Origo nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...