2019-05-17

Rejtett kamerás felvétel! Dániai imám: “verd meg a gyereket ha nem imádkozik”

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

A dániai Grimhøj mecset imámja, Abu Bilal Ismail egy rejtett kamerás videón arról beszél részletesen, hogy hogyan kell megverni a gyereket, ha nem követi az iszlám szabályait.

Nicolai Sennels dán pszichológus az iszlám gyereknevelésről: „Az iszlám kultúra egyik erőteljes védelmi mechanizmusát a muszlim gyermeknevelés adja. Minden muszlim gyermek feje fölött az erőszak vagy akár a halál nagyon is valós fenyegetése lebeg abban az esetben, ha úgy döntene, hogy a szüleitől eltérő életstílust választana. Még ha a szülők meg is engedik a gyermeknek, hogy vallást válasszon – vagy akár azt, hogy ne kövessen semmilyen vallást –, más muszlimok annak szentelik az életüket, hogy megöljék őket. A muszlim családokban megtalálható széleskörű erőszak, sőt akár a kínzás alkalmazása, továbbá a muszlim fiatalok ellen napi szinten elkövetett rettenetes mennyiségű, család által történő kivégzés együttesen azt eredményezi, hogy a nagy többségnek eszébe sem jut elmenekülni a saría követése elől. A Korán és a hadísz [rövid elbeszélések Mohamed cselekedeteiről] fenyegetései, hogy a pokol tüzére kerül az, aki szembe megy Mohamed utasításaival és példájával, sokakat elijeszt attól, hogy elhagyják azt a kultúrát, amely oly sok szenvedést okoz nekik. …

Annak biztosítása érdekében, hogy a gyermek úgy nőjön fel, hogy ugyanazokat a mintákat kövesse, mint a családja, sokukat az iszlám rendkívül erőszakos írásainak agyzsibbasztó ismétlésének teszik ki, így ketyegő időzített bombákká téve őket, bárhol is éljenek.”

Dzsihádfigyelő

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...