2019-06-14

Ramzan Kadirov nem szarozik: “El fogom törni az ujjaitokat, és ki fogom tépni a nyelveteket! Ismertek jól, szeretem megtartani a szavamat!”

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Megunta a Csecsenföldet és a csecsen népet bíráló online kommenteket Ramzan Kadirov, az Oroszországhoz tartozó kaukázusi köztársaság elnöke, s példás, a korszellemnek fittyet hányó büntetést helyezett kilátásba.

Ramzan Kadirov Kadirov azért háborodott fel, mert a Csecsenfölddel szomszédos Dagesztánban sokaknak nem tetszett, hogy a csecsenek a határt jelző táblák áthelyezésével és a feliratok megváltoztatásával Dagesztán rovására egy kicsit megnövelték Csecsenföld területét.

„Azt kérem a dagesztániaktól, hogy ne üljenek fel a provokációknak. De ha továbbra is sértegetitek a népemet, a fajtámat, tudnotok lel, hogy ez számomra nagyon fontos ügy.

Tehát tartsátok féken a nyelveteket és ujjaitokat, mert ha nem, akkor el fogom törni az ujjaitokat, és ki fogom tépni a nyelveteket. Ismertek jól, szeretem megtartani a szavamat” – üzente a szomszédoknak egy Instagram-videóban Kadirov.

Kadirov felszólította a Csecsenföldet bírálókat, hogy szedjék le a közösségi oldalakról a már ott lévő, sértő bejegyzéseket. „Ha nem teszitek meg, el fognak menni hozzátok a csecsen rendőrség és titkosszolgálat emberei, és kopogtatni fognak az ajtóitokon” – magyarázta a csecsen vezető, Vlagyimir Putyin orosz államfő nagy csodálója.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Kadirov egyébként szereti az unortodox megoldásokat: miután néhány éve kijelentette, hogy a csecsenek között nincsenek homoszexuális férfiak, elűzte Csecsenföldről, vagy táborokba záratta a “melegeket” – állítja szörnyülködve a HVG.

HVG, Hunhír nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...