2020-01-15

Rálőttek egy baloldali képviselő irodájára Németországban

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Rálőttek egy “német” parlamenti képviselő választókerületi irodájára Halléban – jelentették szerdán német hírportálok.Ilyen egy igazi német… (fotó: AFP/ John Macdougall)

Karamba Diaby, a Német Szociáldemokrata Párt (SPD) szövetségi parlamenti (Bundestag-) képviselőjének irodájára szerdára virradóra adtak le lövéseket. A földszinti, utcára nyíló helyiség portáljának üvegét öt helyen törték át a lövedékek. A duplafalú üveg második rétegén nem hatoltak át. Az ismeretlen elkövető ellen indított nyomozás első megállapítása szerint úgynevezett airsoft légfegyvert használhattak a bűncselekményhez.Jó társaságban… (fotó: Ronny Hartmann/AFP/Getty Images)

A szenegáli származású szociáldemokrata politikus számos alkalommal kapott már halálos fenyegetéseket, és többször inzultálták az egykori NDK területén fekvő Halléban működő irodájában.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

“A lőfegyveres támadás azonban az erőszak új, eddig ismeretlen szintjét jelenti” – kommentálta az esetet a képviselő.

Karamba Diaby 2008 óta tagja az SPD-nek, és 2013 óta a Bundestagnak. Eredeti szakmája vegyész, diplomáját a hallei egyetemen szerezte, 1985-ben költözött német földre, az akkori NDK-ba.

(MTI nyomán)

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]