2019-07-13

Párizsban kitüntetik a Sea Watch 3 kapitányait

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Párizs városa kitünteti a Grand Vermeil éremmel a Sea Watch 3 két kapitányát, és ‪100 000‬ eurót adományoz az SOS Mediterrán civil szervezetnek – írja a Tvlibertes.com.

Pénteken (2019. július 12.) kiadott nyilatkozatában Párizs városa bejelentette, hogy Carola Rackete és Pia Klemp, a Sea Watch 3, két kapitánya, mely német ONG, civil szervezet hajója és részt vett a Földközi-tengeren a migránsok megmentésében, mielőtt kikötött Olaszországban megkapja Párizs Város Vermeil érmét/kitüntetését, hogy

ezzel Párizs ismét kifejezze és megmutassa szolidaritását és elkötelezettségét az emberi jogok tiszteletben tartásáért.”

A nyilatkozat azt is kimondja, hogy a város ‪100 000‬ eurós sürgősségi segélyt biztosít a SOS MEDITERRANEE számára, hogy új mentési missziókat, akciókat hajthassanak végre a migránsok érdekében.

Emlékeztető: Párizs városának ezen kitüntetése 1911-ben jött létre, amelyet Párizs polgármestere a Párizsi Tanács vagy egyesületek megválasztott tagjainak javaslata alapján ítél meg. Számos szint van: bronz, ezüst, nagy ezüst, vermeil és Grand Vermeil. Különösen az olyan személyeket tüntetik ki, akik „figyelemre méltó cselekedetet hajtottak végre a főváros érdekében”.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Tóth József – Vadhajtasok.hu

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]