2019-11-28

Ott végzik a dolgukat, ahol rájuk jön! A szakértő szerint ez teljesen normális dolog

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Évente több millió Fontba kerül London városvezetésének, a bevándorlók mocskának eltakarítása illetve a szükséges fertőtlenítés elvégzése utánuk, amit a saját költségvetésükből kell fedezni.

A bevándorlók nagy része ugyanis olyan közegből érkezik, ahol a WC fogalma ismeretlen, megszokták, hogy biológiai szükségleteiket ott végzik el, ahol éppen rájuk jön.

Egy angol szakértő szerint nincs ebben semmi különös, hiszen ha valaki gyermekkorától megszokja, hogy akkor és ott végzi el a dolgát amikor és ahol rájön, az nehezen tudja majd elfogadni, hogy vannak normális berendezkedésű, un. szocializált társadalmak, ahol ezt máshogy oldják meg.

A városvezetésnek viszont komoly gondot jelent, hogy a közterületek és tömegközlekedési járművek fertőtlenítése nem olcsó és erre állami költségvetésből nem kapnak külön forrást, tehát maguknak kell kigazdálkodni.

Több polgármester is javaslatot nyújtott be az angol parlamentnek, hogy legalább a kiszabott bírság összegét kapják meg a kiadások fedezésére, ezt azonban nem hagyták jóvá.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

HM nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]