2019-12-04

Őrület – Ötévesek tantervébe építik be az LMBTQ-ideológiát

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

A brit előkészítő iskolák új szabályzata szerint minden ötévesnek tanulnia kell a melegek és a transzneműek létezéséről és aktualitásairól.

Már ötéves kortól kéne a gyerekeknek LMBTQ-ügyeket tanítani, fogalmazta meg a Stonewall csoport ajánlattételét, ami be is épül a kötelező szexuális oktatásba jövő szeptembertől a brit iskolákban.

Azt is javasolták, hogy az azonos nemű párok jelenjenek meg például a matematika tananyagban olyan feladatokban, mint a „Hány süti maradt Fatima és Shanika esküvőjén?” Az angol nyelvű óratervet pedig az „And Tango Makes Three” című könyvre építenék, ami hím pingvinek történetét meséli el, ahogy kiköltenek egy tojást.

Informatika órán a tanulók megtervezhetik Bailey kisfiú ruháját, aki arról álmodik, hogy egy napon lány lehet.

A Times megszólaltatta az ügy kapcsán Andrea Williamst, a Christian Concern nevű keresztény szervezet vezetőjét, aki elmondta, hogy a Stonewall manipulatív tanterve gusztustalanul célozza a legbefolyásolhatóbb korcsoportot, és „elrabolja a gyermekeink ártatlanságát”.

Forrás: v4na.com

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]