2019-10-15

Óriási leleplező videót vetítettek el Trumpról a támogatói konferencián: a teljes igazság az USA-ról és a mindenkori elnökökről?

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Az amerikai elnökről készült felvétel az egész világot felkavarta…

Az egész világ elborzadt attól a videótól, amelyet a hétvégén, egy, Trump támogatói által szervezett politikai konferencián vetítettek le az elnök miami rezidenciáján

– jelentette ki az amerikai újságírószervezet elnöke, Jonathan Karl egy közleményben.

A vetítésről először a New York Times számolt be: az American Priority nevű, Trump-támogató szervezet által szervezett konferencián mutattak be egy videót, amelyben a Kingsman című film legerőszakosabb jelenetét alakították át a készítők úgy, hogy Donald Trumpról és az őt nem támogató, az elnök által következetesen “fake news médiának” nevezett sajtóról szóljon.

A klip elején a média arról számol be, hogy Trump menekülttáboraiban elválasztják a gyerekeket a szüleiktől (ami olyannyira nem fake news, hogy még az elnök felesége, Melania Trump is felszólalt ellene).

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Emiatt háborodik fel a “fake news egyházában” jelenlévő összes újságíró, és Bernie Sanders, Trump leendő kihívója az elnökválasztáson is szembesíti az üggyel az elnököt.

Erre a figura, akire Trump fejét montírozták, fegyvert ránt, megöli Sanderst, majd nekiáll szisztematikusan kivégezni mindenkit a helyszínen:

Az ő fejük helyén a nem baráti média (CNN, Vox, Politico, the Washington Post, Huffington Post, ABC, NBC) logói vannak.

De Trump megöli a Black Lives Matter nevű emberi jogi szervezetet képviselő figurát, valamint Hillary Clintont, Barack Obamát és John McCain szenátort is.

Szerintetek mi az igazság?

Tényleg ekkora Trump befolyása?

Vagy valójában ő is csak egy báb, ahogyan sokan sejtik?

Vagy talán a mindenkori amerikai elnök valójában tényleg csak egy báb, ahogyan azt maga Putyin is kinyilatkozta egy korábbi interjúban?

Sosem lehet tudni…

Mindenesetre a fenti videónak óriási médiavisszhangja lett…

Titok Terminál

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]