2019-05-14

Orbánról szólt a vita a francia EP-jelöltek között is

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Franciaország két meghatározó európai parlamenti jelöltje nyilvános vitát tartott hétfőn, és az egyik fő vitatéma nem más volt, mint maga Orbán Viktor, írja a Politico cikke nyomán az Index.

Az EP-választások hajrájához közeledve Orbán személye meghatározó kérdéssé vált, Weber és Timmermans vitája után most a Macron-párti Nathalie Loiseau és a hagyományos jobboldalt képviselő François-Xavier Bellamy vitatta meg, hogy mit is kéne kezdeni a magyar miniszterelnökkel.

Loiseau azt mondta, hogy sosem lenne egy olyan csoport tagja, amiben benne van a Fidesz is. A Les Républicains színeiben politizáló Bellamy ellenben némileg a védelmébe vette Orbánt, amikor arról beszélt, hogy ha kizárják maguk közül, azzal csak Salvini kezei közé üldözik a magyar miniszterelnököt.

Azt Bellamy is elismerte, hogy egy egyetem bezárása semmilyen körülmények között nem elfogadható – utalva ezzel a CEU kálváriájára – de szerinte azt még maga Soros is elismeri, hogy a CEU ügyét felhasználja az Orbán-ellenes lobbijában, – számol be az Index.hu.

Index nyomán

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...