2019-09-10

Orbán Viktor egy szlovák csatornának mondta el véleményét a magyar-szlovák meccsről

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

A miniszterelnök egy szlovák csatornának mondta el a véleményét az elvesztett Európa-bajnoki selejtezőről, – írja a HVG.hu.

Hát, elszúrtuk. Oda-vissza megvertek bennünket a szlovákok, ehhez nem lehet semmit sem hozzátenni.

Az ilyen mérkőzések a pályán dőlnek el, kiélezett helyzetekben, és a kiélezett helyzetekben a szlovák válogatott jobb volt” – mondta Orbán Viktor a TA3 szlovák hírcsatornának a meccsről a Nemzeti Sport szemléje szerint.

A magyar válogatott márciusban Nagyszombatban 2-0-ra, hétfő este a Groupama Arénában pedig 2-1-re kaptak ki a szlovák válogatottól, ezzel Eb-selejtezőcsoport harmadik helyére csúszott vissza. Innen már Marco Rossi szövetségi kapitány szerint is bravúrra lesz szükség ahhoz, hogy az együttes kivívja a részvétel jogát a jövő évi kontinenstornára, amelynek négy mérkőzését Budapesten, a Puskás Arénában rendezik majd.

A szlovák televíziónak a szlovák parlament házelnöke, a Szlovák Nemzeti Párt elnöke, Andrej Danko is nyilatkozott, aki Orbán társaságában nézte végig a meccset. Még közös képet is posztolt Facebook-oldalára a magyar kormányfővel.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Danko köszönetet mondott Orbánnak a “csodálatos légkörért”. A közönség valóban kitett magáért. Büszke vagyok arra, hogy sikerült győznünk, ráadásul ilyen erős légkörben és csodálatos futballkörnyezetben. És úgy, ahogyan ezt elmondtam, Orbán Viktor ennek az arénának köszönhetően olyan atmoszférát alakított ki, amit nem felejtek el egy életre. Köszönöm a magyarországi barátainknak.”

HVG nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]