2019-11-18

Orbán Viktor: Az ellenzék trágárságot, rendbontást, és agressziót hozott be az ülésterembe

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Az azonnali kérdések órájában elsőként Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője kérdezte a kormányfőt. Jakab állítólag a nép kérdéseit tette fel. A Jobbik frakcióvezetője rengeteg kérdést tett fel, felszólalásának semmilyen központi üzenete nem volt.

Orbán Viktor válaszában közölte, hogy

a Jobbik 2018-ban 20, 2019-ben pedig 6 százalékot ért el. Önök visszaélnek az emberek türelmével, és ezt bizonyítják a választási eredményeik

– tette hozzá.

Orbán Viktor felidézte, hogy miket mondott a baloldal Gyurcsányról, majd pedig összeálltak vele, és közösséget vállalnak vele.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Orbán Viktor miniszterelnök Jakab Péternek arról is beszélt, hogy 2010-ben 73 ezer forint volt a minimálbér, míg idén 149 ezer forint, míg a szakmunkás minimálbér 195 ezer forintra nőtt.

Az ellenzék trágárságot, rendbontást és agressziót hozott be az ülésterembe. Ha mindezt nem teheti meg egy magyar munkavállaló, akkor hogyan teheti meg egy parlamenti képviselő.

– tette hozzá.

Orbán Viktor a Jobbiknak ajánlotta az MDF példáját, amely szintén összeállt a baloldallal, majd pedig megszűnt.

Origo, Hírháttér, Vadak

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]