2019-11-27

Nyerges Attila üzent a Nélküledet pocskondiázóknak

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Az Ismerős Arcok zenekar énekese, dalszerzője a zenekar Facebook-oldalán jelentkezett egy videoüzenettel. Mint ismeretes, Nyerges Attila a közelmúltban motorbalesetet szenvedett, életmentő műtéten esett át, és több, mint egy hónapnyi pihenésre kényszerült. A kedden közzétett videóban a frontember köszönetet mondott a sok jókívánságért, szurkolásért, amit ez alatt az idő alatt kapott, és bejelentette: visszatér a színpadra. A videóban kitért a zenekar legismertebb dalát ért baloldali kritikákra is. Hont András, a HVG újságírója és Czutor Zoltán, a Belmondo zenekar énekese becsmérlő szavait idézte fel a Nélküled kapcsán – írja a Magyar Demokrata.

Nyerges Attila üzenete.

Posted by Ismerős Arcok zenekar – hivatalos oldal on Tuesday, November 26, 2019

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Azt a rengeteg jókívánságot sem fogom elfelejteni soha, amit kaptam üzenetként. Nem felejtem el Hont Andrásnak sem, hogy az általatok tán legjobban kedvelt dalunkat giccses szarnak nevezte. Meg kell hogy köszönjem Czutor Zoltánnak is, aki szirupos fingszagú nemzeti romantikának nevezte szintén ezt a dalunkat. November 29-től színpadon állok, és ezentúl bármit írok, igyekezni fogok, hogy azokat a dolgokat mind olyan művészi magasságba tudjam emelni, amit ez a két kiváló férfiú elvár tőlem. Hülyegyerekek.

A Nélküledet azután kezdték el kórusban gyalázni a balliberális oldalon, hogy a Puskás Aréna megnyitóján felvidéki gyerekek vezetésével közel 70 ezer ember énekelte együtt.

Nélkülük

PS nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]