2016-06-17

Norvégia felmondja a genfi konvenciót

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

A norvég miniszterelnök asszony kijelentette: hazája nem fog eleget tenni a nemzetközi jog előírásanak, ha a szomszédos Svédország társadalmi rendjét felbomlasztja az iszlám.

978x.jpg

Erna Solberg

Norvégia kész arra, hogy a svéd összeomlás esetén felmondja a menekültekkel szembeni bánásmódot szabályozó genfi konvenciót. A határt lezárják és fegyveres erővel zárva is fogják tartani, a Norvégiába tartó svédországi menekülteket pedig el fogják utasítani, még a menedékkérés lehetőségét sem fogják biztosítani a számukra. „Felkészültünk a legrosszabbra”, mondta Erna Solberg kormányfő.

A politikus szerint a schengeni rendszer olyan eredendő veszélyeket hordoz magában, amelyek szükségessé teszik ezeket a radikális lépéseket. Svédország összeomlása esetén Norvégiának szükségállapotot kell életbe léptetnie, véli Erna Solberg.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

wpid-norway-islam__article.jpg

Tomboló oslói iszlamisták norvég lobogót égetnek

Erre szolgál az új törvénytervezet, amelynek értelmében a norvég hatóságok minden olyan menedékkérőt elutasíthatnak, aki nem közvetlenül konfliktusövezetből érkezik. Ez a szabályozás van egyébként elvileg is érvényben az ENSZ Menekültügyi Konvenciója szerint is, csak épp a migránspártiak nem hajlandók e tényről tudomást venni, hiszen ha megteszik, abban a pillanatban illegálisnak kell tekinteni minden olyan személyt, aki Szíriából eljut Törökországba, de onnan – egyértelműen a magasabb életszínvonal kedvéért – továbbáll.

Ha elfogadják a törvényt, mindazok a menedékkérők, akik Oroszországból vagy más skandináv állam területéről próbálnak meg Norvégiába belépni, nem számíthatnak még csak kérelmük elbírálására sem, automatikusan visszafordítják őket.

Magyarkroki nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...