2019-10-09

Nők elleni erőszakra buzdított egy menekült imám

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Svájcban éli mindennapjait az az iraki menekültként az országba pofátlankodott imám, aki arra buzdítja férfitársait, hogy az asszonyt nem bűn verni, hiszen egyrészt nem egyenrangúak, másrészt meg ugye a nevelés célja szentesíti az eszközt. Ezt az eltérő kultúrát kell persze támogatni Európában, hadd vegyenek példát a sápadtarcúak.

Az iraki származású Abdulrahman O. 2007-ben menekültként érkezett Svájcba, és immáron több éve a Kriens városának mecsetében tart szónoklatokat. A hatóságok megerősítették, hogy a migráns nem ismeretlen számukra, az ügyészség 2015-ben ellene és három másik iraki ellen vádat emelt terrorizmus támogatása miatt.

Kiderült ugyanis, hogy a bevándorlóknak terrorszervezetekhez köthető kapcsolatai vannak. Többeket az ügy végén börtönre ítéltek, azt azonban nem sikerült bizonyítani, hogy Abdulrahman O. is közvetlen kapcsolattartó lett volna például az Iszlám Állam nevű terrorszervezettel.

Most azonban egy augusztusi prédikációja miatt került a férfi a svájci lapok címoldalaira. Az esetet még csak most kapta fel a média, és arról írnak, hogy az imám a nők elleni erőszakra szólította fel a férfi hallgatóságot. Az iraki bevándorló ennél a résznél a Korán egyik fejezetére utalt, amiben az áll, hogy Allah szerint a férfiak és a nők nem egyen-rangúak, és ha a nő ellenszegül, akkor fizikai erőszakot is lehet ellenük alkalmazni nevelés céljából.

A svájci lapok arról írnak, hogy a rendőrség tehetetlen, mivel a Koránból vagy a Bibliából idézni nem tilos. Még akkor sem, ha az erőszakra utaló idézetek vannak benne. Az persze már büntetendő, ha valaki hazamegy a mecsetből, és nevelő szándékkal alaposan elveri a nejét.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Hunhír.info – Ripost

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]