2019-12-27

Nagy dobásra készül a kormány

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Gatyába rázza a kormány az egészségügyi rendszert.

A kormány kiemelt célnak tekinti az egészségügyi ágazat fejlesztését, valamint az egészségügyi ellátórendszer hatékonyságának növelését, és egyetért a finanszírozási rendszer és az ellátási struktúra olyan átalakításával, amely fenntartható működést eredményez, és megakadályozza az adósságok újratermelődését – vett észre egy december 23-án megjelent kormányhatározatot a Portfolio.

Ebből kiderül, hogy a következő fél évben több minisztériumban is megkezdődik az egészségügyi rendszer átalakítása, a kormány tervei szerint 2020-ban teljesen új alapokra helyezné az egészségügyi rendszert.

Az EMMI már el is kezdte a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő, valamint az Állami Egészségügyi Ellátó Központ közreműködésével az átfogó, egészségügyi szakmák összességére kiterjedő ráfordítási adatgyűjtést és díjtétel-felülvizsgálatát. Ennek célja, hogy a valós költségekre épülő finanszírozási rendszert dolgozzanak ki – áll a kormányhatározatban.

A tervek szerint a kormány felülvizsgálja a krónikus ellátás rendszerét is, március végére pedig ki kell dolgozni egy olyan adósságmentesítő programot, amely az állami fenntartásban működő egészségügyi szolgáltatók gazdálkodásának javítását segíti elő, az EMMI-nek pedig június 30-ig javaslatot kell tennie az egészségügyi rendszer szükségletalapú átalakítására is.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A kormány 79,451 milliárd forintos forrást biztosít a struktúraváltásra és az adósságrendezésre.

Forrás: Aktualis.blogstar.hu

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]