2019-04-29

Megnyugodhatunk! Svéd bevándorláspártiak szerint nem kell félni a visszatérő dzsihadistáktól

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Aggodalomra semmi ok – vallják a haladók Svédországban.

Stockholmi vezetők úgy vélik, a lakosoknak nincs okuk félni a Közel-Keletről visszatérő iszlamistáktól, akik szerintük azért térnek vissza a svéd fővárosba, hogy nyugodt, békés életet éljenek – írja a Breitbart.

Svédországban a közvélemény felháborodott azon, hogy a bevándorláspárti svéd kormány nem vonja vissza azok útleveleit, akik az Iszlám Állam soraiból térnének vissza Svédországba. Erre válaszolt Christina Kiernan, Stockholm erőszakos szélsőségek elleni koordinátora, aki szerint a Szíriából és Irakból visszatérők „rendezett életet” élnek.

Az eddig visszatért ISIS-tagok nem követtek el itthon erőszakos cselekményeket. Dolgoznak és rendes életet élnek, semmi olyan tevékenységet nem folytatnak, ami miatt félni kellene”

– mondta Kiernan a svéd TV4 adásában. Legalábbis azok, akikkel eddig beszéltek, nem számoltak be ennek ellenkezőjéről, de később elárulta, hogy csak néhány emberrel beszéltek.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A Svéd Biztonsági Szolgálat adatai szerint az országot elhagyó mintegy 300 iszlamista katona közel fele tért vissza, de ők sincsenek a hatóságok látóterében a svéd közszolgálati műsorszolgáltató (SVT) decemberi felmérése szerint.

A felmérést kommentálva Magnus Ranstorp terrorizmus-szakértő felhívta a figyelmet a bevándorlók által lakott területeken jelenlévő „csendkultúrára”. Ranstorp ezentúl arra ösztönözte a hatóságokat, hogy tartsák szorosabb ellenőrzés alatt a visszatérő iszlamistákat, ugyanis potenciálisan rendkívül veszélyes személyekről van szó.

A stockholmi vezetők véleményének az is ellentmond, hogy az SVT felmérés szerint minden harmadik visszatérő dzsihadista követett el bűncselekményt, mióta visszatért a Közel-Keletről.

888 nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]