2019-06-11

Megfojtotta 16 éves “szerelmét” az arab “fiú”, másfél év után már kiengedték, hadd folytassa az egyetemet

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Zain L., Laure Nobels gyilkosa már szabad: a szülők sokk alatt vannak, „ez katasztrofális”

A fiatal Laure Nobels gyilkosa már szabad. Ez utóbbi [a lány] szülei számára ez nem normális.

2012-ben az akkor 17 éves Zain L. (azaz Zain Lalani, ahogy más belga források és a LiveLeak cikkéből kiderül – a szerk.) fojtogatással megölte barátnőjét, Laure Nobelst egy, a fiúnál Laekenben töltött éjszaka során (a LiveLeak szülői házról ír, vélhetően félrefordították a francia szöveget – a szerk.). Nem bírta elviselni a tényt, hogy a lány el akarta hagyni.

A lány anyjának Facebook-bejegyzése: Zain L. a lány iskolájából való fiú volt. 2016-ban volt, hogy 14 év börtönbüntetésre ítélték. Hét hónappal ezelőtt elektronikus nyomkövetés ellenében szabadlábra helyezésben részesült. Néhány nap óta feltételesen szabadlábon van.

És íme, számára ez tavalyi hó: Zain Lalanit, 16 éves Laure lányunk gyilkosát, akiről a fiatalkorúak fellebbviteli bíróságán pedig elismerték, hogy „potenciális visszaeső”, tényleg szabadon engedték. A feltételek: nem látogathatja Brüsszel északi részét, valamint Vallon-Brabantot. Folytatja tanulmányait a Monsi Egyetemen. Összességében másfél évet töltött börtönbe zárva (egy 14 évre szóló büntetés vonatkozásában), „büntetése” hátralevő része az IPPJ-nél [Ifjúságvédelmi Közintézménynél] elektronikus pereccel folytatódik […]

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

(Az anya időközben eltávolította a Facebook-oldaláról a korábban belga portálokon is beágyazott bejegyzést, így csak a LiveLeak képernyőmentésén látható részlet lefordítása volt lehetséges )

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...