2015-11-17

Megakadályozható lett volna a Párizsban történt mészárlás! Februári interjú az egyik elkövetővel!

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Mit szólnának, ha azt mondanánk, hogy ami Párizsban történt megakadályozható lett volna? Ha az illetékes szervezetek nem töketlenkednek, talán minden másképp alakul.

A belgiumi születésű, marokkói származású Abdel-Hamid Abu Oud, az egyik merénylő, aki az ISIS kötelékében Abu Umar Al-Baljiki (továbbiakban csak Abu) néven futott még februárban interjút adott az Iszlám Állam „hivatalos” angol nyelvű magazinjának a Dabiq-nak, mikor visszamenekült Szíriába Európából.

A történet pikantériája, hogy miután ezt a riport megjelent, emberünk minden gond nélkül visszatért Európába és sikeresen leszervezett egy akciót, amiben pár haverjával lemészárolt egy rakás ártatlant azon a bizonyos novemberi estén.

A lefordított szöveg, ahol az európai ügyeiről kérdezte a magazin riportere ezt a terroristát.:
Dabiq: Miért mentél Belgiumba?

Abu: Allah kiválasztott engem két testvéremmel (így hívják egymást az ISIS terroristái – mujahideen) [Nevek kiszedve], hogy Európába utazzunk és terrorban tartsuk a keresztényeket akik a muzulmánok ellenségei. Ahogyan nyilván tudjátok, Belgium és része annak a koalíciónak, amely a muzulmánokat támadja Irakban és Szíriában (Sham)

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Dabiq: Voltak veletek még más testvérek is?

Abu: Nem, csak mi hárman voltunk. Most a hírek tele vannak a neveinkkel.

Dabiq: Nehéz volt bejutnotok Belgiumba?

Abu: Utazásunk során néhány nehézséggel szembe kellett néznünk. Hónapokon keresztül kerestük az utakat Európába, de Allah erejéből végül sikeresen eljutottunk Belgiumba. Ezután tudtunk szerezni fegyvereket és felállítottunk egy bázist, miközben dolgoztunk az előkészületeken hogy megsemmisíthessük a keresztényeket. Mindezt Allah tette lehetővé számunkra, rajta kívül nincs erő, sem hatalom.

Dabiq: A kufárok (hitetlen, azaz mi) médiája hogy szerezhette meg a képeiteket, amin mint jihadista katonák szerepeltetek?

Abu: Egy testvérünk levideózott bennünket [még Szíriában] egy csata előtt, de elvesztette a kameráját amit később egy ’murtad’ [muzulmán, aki nem az ISIS szövetségese] megtalált és eladott valami nyugati újrásgírónak. Egyszercsak mindenhol az én arcképemet lehetett látni a médiában, de Allah akaratából a kufárok (hitetlenek) vakok voltak, s nem vettek észre. Egyszer még egy rendőrtiszt is megállított, aki összehasonlított a rendőrségi képpel, de nem vette észre, hogy engem köröznek és elengedett. Ez Allah ajándéka volt.

Dabiq: Mi történt aznap, amikor harcba keveredtetek a belga hatóságokkal?

Abu: Két testvérünk együtt volt a bázisunkon és éppen a fegyvereiket és már készenlétben vártak fegyverekkel és robbanóanyagokkal felszerelkezve. A hitetlenek lerohanták a helyet, több mint 150 fővel a különleges rendvédelmi erőktől. Egy tűzpárbaj után, mely kb. 10 percig tartott, mindkét testvér dicső mártírhalálban részesült, amire már annyira régen vágytak, Allah mindkettejüket befogadja.

Dabiq: Ha te akkor épp nem voltál velük, hogyhogy gyanúsítottá váltál?

Abu: A titkosszolgálat már régóta tudott rólam, mivel korábban már börtönbe kerültem általuk. Miután lerohanták a házat amit bázisunkká tettünk, rájöttek hogy én is a két másikkal voltam és segítettük egymást az akciók kitervelése közben. Így tehát összeszedtek mindenféle titkosszolgálati ügynököt a világ minden tájáról hogy megpróbáljanak engem elfogni. Letartóztattak muzulmánokat Görögországban, Spanyolországban, Franciaországban, Belgiumban, stb.. hogy elkapjanak. Allah nevében azoknak, akiket így letartóztattak közük nem volt a mi terveinkhez! Allah legyen irgalmas és bocsássa szabadon ezeket a muzulmánokat a keresztények börtöneiből!

Dabiq: Mesélj nekünk az ideutadról (Szíriába)

Abu: Allah elvakította őket (a hitetleneket, azaz bennünket) és így el tudtam hagyni Európát és ide tudtam jönni, annak ellenére, hogy mennyi titkosszolgálat volt a nyomomban. Ez is csak azt bizonyítja, hogy egy muszlimnak semmi félnivalója nincs a felfújt, de cselekvésképtelen keresztény titkosszolgálatoktól. A nevem és az arcképem mindenhol ki volt rakva, mégis el tudtam rejtőzni a saját földjükön és akciókat tudtam kitervelni ellenük, majd biztonságban el tudtam hagyni a területüket, amikor arra volt szükség. Arra kérem Allahot, hogy fogadja el a shuhadá (mi a szar ez?) gyümölcsöző tetteit, akik lemészárolták Amerika, Franciaország, Kanada, Ausztrália, Németország és Belgium keresztényeit!

Dabiq: Az Abuval folytatott beszélgetésünk után leközöljük a feljebb említett két testvérünk végakaratát… (innentől a szöveg csak iszlamista szólamokkal van tele, le nem fordítom.)

Forrás: http://jihadology.net/2015/02/12/al-ḥayat-media-center-presents-a-new-issue-of-the-islamic-states-magazine-dabiq-7/

Itt megnézhető az eredeti szöveg, 72. oldalon kezdődik.

Köszönjük B. Edinának az információt!

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...