2020-01-05

Máris elkezdték mentegetni a párizsi merénylőt

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Azonosították a hitelkártyája és az ujjlenyomata alapján a merénylőt, aki találomra kiválasztva több embert is megkéselt Párizs közelében egy parkban. A francia sajtóban Nathan C.-ként emlegetett késelő 23 éves. A legkülönfélébb érvekkel próbálja mentegetni őt a francia sajtó egy része.

Annak ellenére, hogy például a Le Figaro francia lap is megírta, hogy szoros köze volt az iszlám valláshoz a merénylő Nathan C.-nek, a francia sajtó egy része azzal próbálja mentegetni a gyilkost, hogy bár elismerik az iszlámhoz való kapcsolatát, de azzal próbálják jelentéktelenné tenni a tényt, hogy nem volt radikális muszlim.

Nem ez persze az egyetlen dolog, amivel azt akarják sugallni, hogy a 23 éves férfi nem is terrorista, és tulajdonképpen egy szerencsétlen véletlen miatt gyilkolt meg péntek délután egy 56 éves férfit, aki a feleségét próbálta védeni az ámokfutótól. Az AFP például azzal védi Nathan C.-t, hogy pszichés gondjai voltak. Mintha ez enyhítő körülménynek számítana egy késes merényletnél. 

Az is kiderült róla, hogy már több bűncselekményt is elkövetett, a rendőrség jól ismerte.

Forrás: Origo, PS; Fotó: MTI/EPA/Christophe Petit Tesson

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]