2020-01-29

Máris dicséri a Gyurcsány-párt a Jobbikot

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Nem kellett sok időnek eltelnie ahhoz, hogy Jakab Péter és az általa vezetett új elnökség komoly dicséretet kapjon a Demokratikus Koalíciótól.

Barkóczi Balázstól, a párt szóvivőjétől többek között azt kérdezték keddi sajtótájékoztatóján, mi a véleményük arról, hogy a Jobbik felszólította Kulcsár Gergelyt mandátumának visszaadására.

Kulcsár Gergelynek semmilyen demokratikus szervezetben nincs keresnivalója. Azt, hogy Kulcsár Gergely nélkül képzeli el a jövőjét a Jobbik, ezt üdvözlendőnek tartjuk –

így válaszolt Barkóczi, majd egy mondattal később már kifejezetten megdicsérte a Jobbikot, akik szerinte a másság elfogadásának útjára léptek.

A demokratikus oldal pártjaiban vannak alapvető és közös értékek. Ezek az emberi élet tisztelete, a másság elfogadása, a tolerancia. Örülünk, hogy a Jobbik is ennek az útjára lépett.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Első, elnökként megtartott sajtótájékoztatóján egyébként arról beszélt Jakab, hogy a Fidesz leváltása érdekében hajlandó a DK-val együttműködni. Nem sokkal ezután feloszlott a békéscsabai Jobbik, és a szervezet valamennyi tagja kilépett a pártból.

(Forrás: Origo)

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]