2015-11-17

Magyar katona: “Arra ébredtem, menni akarok dzsihádistákat ölni”

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Interjú egy magyar volt hivatásos katonával a párizsi események után. Tapasztalt harcos, átesett már a tűzkeresztségen, de úgy érzi, meg kell védenie a Hazáját.

Eddig az volt a legnagyobb bajunk, hogy lesz-e nyugdíjunk, lesz-e miből autót venni. Most az a kérdés, hogy biztonságban vagyunk-e az utcákon, a focimeccseken…

Nagyot fordult a világ pár óra alatt…

Interjúalanyunk személyes ismerősünk, kérése volt, hogy ne áruljuk el a nevét és a terveinek pontosabb részleteit. Képünk illusztráció, forrása itt.

Hogy vagy?

Ma reggel arra ébredtem, hogy el akarok menni dzsihádistákat ölni. Úgy érzem, Párizsban nem csak Franciaországot támadták meg, hanem a Hazám egyik szövetségesét is és végső soron a kultúránkat. Nem akarok ölbe tett kézzel várakozni, amíg Budapesten is előhúz valaki egy géppisztolyt.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Van ennek realitása, hogy tényleg elmenj harcolni?

Voltam már misszióban, átestem a tűzkeresztségen, tudom miről beszélek. Zsoldos vagyok, ehhez értek, komolyan gondolom, hogy megyek.

Tehát annak az oldalára állsz, aki jobban megfizet?

Ez nem így van. Tudom, vannak ilyen zsoldosok is, de én akárhol „dolgoztam” eddig, mindenhol figyeltem arra, hogy a mi kultúránk mellett harcoljak. Elveim vannak.

Miért utálod az iszlámot?

Nem utálom, szó sincs erről. Nem az iszlám ellen kell harcolni, hanem a politikai iszlám ellen. A félreértelmezett, kiforgatott értelmű, gyilkos dzsihád ellen, ami nem csak a mi kultúránkat akarja elpusztítani, hanem a sajátját is. Igen, a sajátját is, ugyanis minden, ami emberi, csak akkor létezhet, ha fejlődik. Mohamed vak követői azonban meg akarják állítani az időt 632-ben.

Látom, képben vagy!

Filozófia szakot is végeztem az ELTE-n. Tudom, furcsán hangzik, de mi se vagyunk egyoldalú, egysíkú emberek. És mindenki máshogy dolgozza fel a “munkahelyi stresszt”.

Rengeteg muzulmán érkezett Európába az utóbbi hónapokban, bizonyára a legtöbbjük békés szándékkal. Szerinted könnyen asszimilálódnak?

Asszimilálódni?!? Soha nem fognak! Legyen az bármely békés muzulmán, mindig is külön világ lesz, és sohasem fog azonosulni a mi világunkkal. A törvényeik, a szokásaik, a Saria nem engedi nekik, kirekesztetté válnának!

Olyan ez, mintha a növényektől elvárnád, hogy ha már a szobádba tetted őket, akkor tüdővel lélegezzenek.

Akkor miért engedjük be őket az „otthonunkba”?

Ezt kérdezd meg a béna, szarházi politikusainktól! Akiket csak a saját székük érdekel, és csak azt figyelik, hogy miből tudnak több szavazatot szerezni! Nem vakok ők, csak önző rohadékok. Olyan társasjátékot játszanak, amiben nem számít, ha ártatlan civileket gyilkolnak le, legfeljebb sajnálkozásukat fejezik ki az áldozatok családja felé. Amit ezek elkúrnak, azt én megyek rendbe rakni.

Mit gondolsz, le lehet egyáltalán győzni az Iszlám Államot? Hogyan lehet harcolni egy olyan szervezettel, amelyik a semmiből feltűnő öngyilkos merénylőkkel háborúzik civilek ellen?

Az Iszlám Állam nem egy olyan államalakulat, mint más államok. Nincs neki egységes közigazgatása, egységes vezetősége. Ez egyfelől jó, másfelől nem. Nem jó, mert sok apró sejtből áll, melyek rivalizálni is képesek egymással, pl. ki tud több kafírt (nem muzulmánt) gyilkolni, ezért sokszor ellenőrizhetetlenek. Másrészt jó, mert akár titkosszolgálati eszközökkel is lehet ellentétet szítani közöttük. A fegyveres harc  – én is tudom- a legrosszabb megoldás. Időigényes, drága, kiszámíthatatlan. De egyszer sajnos el kell kezdeni, különben rabszolgák leszünk a saját földrészünkön.

Reális veszélynek tartod, hogy egyszer Magyarországon is robbanjon bomba? Mit tehetünk, hogy ezt elkerüljük?

Sajnos teljesen reálisnak. Legyünk résen, figyeljünk, és legyünk bátrak! Nem beszarni, mert épp ezt akarják!

És még valami: le kell mondanunk bizonyos szabadságjogokról. Ez bizonyára kényelmetlen dolog, de ha már voltunk olyan hülyék, hogy beengedtük a kígyót a házunkba, akkor ne nyafogjunk azért, hogy a térfigyelő kamerák minket is látnak, hogy a pályaudvarra belépve ki kell pakolni a zsebeidet, stb. Viseld el, különben nem sikerül kiszűrni azt a terroristát sem, aki cafatokra robbantja a segged!

Mit gondolsz, minek kéne változnia Európa hozzáállásában? Mit kéne most tennünk?

Lezárni a külső határokat! Azonnal!!! A legszigorúbban ellenőrizni a belépőket!!! Ahogy egyébként a nagypofájú amerikaiak is teszik Mexikó felé.

Ugyanakkor a háború elől menekülőket segíteni kell az EU-nak, mert a humánum ugyanolyan európai eszme. Csak nem a saját területünkön! A török-szír határon ott vannak a hatalmas menekült táborok! Oda kell nyomni a segélyt, ezzel párhuzamosan segíteni kell a békét megteremteni a Közel-Keleten. Sajnos már késő politikai finomkodással nekilátni ennek, egy megoldás maradt. Összefogni, és szétütni a terroristákat! Nem kell finnyáskodni az oroszokkal összefogni, vagy akár a kínaiakkal!

Nézd meg a történelmi párhuzamot! A második világháborúban addig nem lépett be Amerika a háborúba, amíg nem érezte, hogy veszélyben van. Addig csak hatalmas pénzeket kaszált a fegyver eladásból, de amint megjelentek a német tengeralattjárók a partjainál, mindjárt eszébe jutott, hogy a szovjetekkel is össze lehet fogni! Most ugyanez zajlik! Politikázgatunk, nyilatkozgatunk, addig is növeljük a fogyasztást… pedig el lehetne kerülni a nagyobb világégést!

Hajlandó volnál részt venni egy fegyveres harcban egy idegen országért? Magyarország igazából nem érintett az incidensben…

És nem is akarom megvárni, hogy érintett legyen! Egy szövetségesünket (mert az Európai Únió egy szövetségesi rendszer, akárhogy is működik) támadták meg és a magyar ember megvédi a barátait. Arra esküdtem, hogy megvédem a Hazámat és ha az Iszlám Állam ellen harcolok, nem csak Európát, de szűken véve a Hazámat is szolgálom!

És ha belehalsz?

Nem éltem hiába.

Világháló nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...