2019-11-24

Macsetékkel estek egymásnak Birminghamben

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Szombat este hatalmas rendőri erőknek kellett beavatkozni Birminghamben, amikor rivális bandák között tömegverekedés tört ki és több, mint 100 ember esett egymásnak egy mozinál való sorban állás alatt.

Machetékkel rohangáltak bűnözők a tömegben a Vue Cinema Hallnál, miközben hatalmas riadalom is kitört, hiszen normális családok is sorban álltak ekkor.

50 rendőrautó és több mint 100 rendőr, K9-es kutyás egységek érkeztek a helyszínre rendet tenni.

A legszörnyűbb az egészben, hogy a szemtanúk szerint legelőször lányok között tört ki verekedés és utána eszkalálódott az erőszak rivális bandák harcává.

Birminghamet nagyjából 190 ország bevándorlói lakják már. Mindennek a következménye az, hogy a brit lakosok nemsokára kisebbségbe szorulhatnak a városban. Közel 50 ezren a városban élő migránsok közül még angolul sem beszélnek. A 18 éven aluliaknak 60 százaléka vallotta magát „nem fehér bőrűnek”. A muszlim lakosság aránya 21,8 százalék, a szikh 3 százalék, míg a hindu 2,1 százalék. A keresztények aránya már csak 46,1 százalék.

Birminghamben a polgármester is muszlim…

Forrás: Rt.com nyomán VilagHelyzete

 

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]