2019-08-31

Lyoni szemtanú: “Az afgán terrorista áldozata hasát szabályosan felvágta, egy másiknak le akarta vágni a fülét”

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

A Valeurs Actuelles internetes portálján nyilvánosságra hozta a lyoni gyilkos késes támadó fényképét. Sultan Marmed Niazi 1986-ban született Afganisztánban.

Az AFP-nek nyilatkozott egy lány, aki maga is tiszta vér volt az áldozatok vérétől (ő nem sérült meg). Azt mondta, hogy a gyilkos afgán férfi egyik áldozata hasát szabályosan felvágta, egy másiknak pedig le akarta vágni a fülét.

A francia közállapotokra és a migránsok által elkövetett bűncselekmények kezelésére jellemző, hogy a Valeurs Actuelles-ben a gyilkos fotóját tartalmazó cikk alatt a legelső hozzászóló ezt írja: “Mentálisan kiegyensúlyozatlan, bűntetőjogilag felelősségre nem vonható, egy őrült… Röviden: tessék tovább menni, nincs itt semmi látnivaló”

Az utolsó mondat a magyar nyelvben az elmúlt években elcsépelt, primitív közhely lett, a franciában viszont jelentősége van, gyakorlatilag egy idézet. A rendőrök ugyanis már 50-60 éve ezzel a mondattal küldik el a bűncselemények helyszínéről az embereket. A hozzászóló ironikus megjegyzése nyilvánvalóan arra utal, hogy az elmúlt években a francia igazságszolgáltatásban a kegyetlen gyilkosságokat elkövető migránsokat rendszeresen azzal mentik fel, hogy mentálisan zavartnak nyilvánítják őket.

Origo nyomán

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]