2019-11-29

Lövöldözés Londonban, a London Bridge-et lezárták

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Lövéseket hallott a BBC egyik munkatársa a brit főváros legismertebb hídjánál, a London Bridge-nél, a rendőrség pedig lezárta a hidat, kordonokat vont köré – számolt be az index.

John McManus BBC-s újságíró azt mondta, hogy azt látta, hogy egy csapat ember összeverekedett a hídon, és aztán a rendőrök lövéseket adtak le.

A londoni rendőrség Twitterén azt írják péntek délután fél 4-kor, hogy “egy incidens korai szakaszában vannak a London Bridge-nél”, és kérik az embereket, hogy ha valaki a helyszín közelében van, akkor a rendőrök iránymutatásait kövesse.

Az Indexnek egy szemtanú azt mondja, jelentős a rendőri készültség a környéken. Helikoptert is látott. Rendőrök terelték el az embereket a másik irányba, a dolgozók nem hagyhatták el a közeli épületeket.

A londoni rendőrség megerősítette, hogy fegyveres incidens történt a brit főváros egy legforgalmasabb közútján. A helyszínen jelenleg is rendőrök és mentők tartózkodnak, még csak most kezdték meg a vizsgálatokat.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A BBC azt írja, munkatársuk lövéseket hallott, a rendőrség pedig lezárta a hidat, kordonokat vont köré. Egy a Twitteren közzétett bejegyzés szerint a rendőrség lelőtt egy embert. A bejegyzést megerősítette a Sky News is.

A lap szerint egy férfi késsel támadhatott emberekre, őt lőtték le a rendőrök. Azt nem tudni, hogy a támadó hány embert sebesíthetett meg.

A rendőrség egyelőre annyit közölt, hogy egy embert őrizetbe vettek, de biztosak benne, hogy több sérült is van.

Ps -888

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]