2015-06-22

Kollégái hallgattatták el az antirasszista aktivistát, akit afrikaiak erőszakoltak meg csoportosan

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

A “Határok Nélkül” szervezet egyik fiatal, női aktivistája csoportos nemi erőszak áldozata lett,

majd hallgatásra kényszerítették, nehogy “ártson az ügynek”. A fiatal, 30 éves nő egy, a francia-olasz határon található menekülttáborban dolgozott, ahol szudáni migránsok erőszakolták meg egy hónappal ezelőtt.

Egy szombat éjjel, amikor a közelben éppen egy buli zaja miatt megtehették, a tábor vizes blokkjában a kiéhezett szudáni férfiak órákon át, felváltva erőszakolták a szőke nőt, akinek a segélykiáltásait a hangos zene miatt nem hallhatta meg senki, aki segíteni tudott volna.

Az esetről először migránssegítő kollégáinak számolt be, akik azonban azt kérték tőle, hogy ne szóljon se a rendőrségnek, sem a médiának, mivel ha kiderülne a bűntény, az rossz hatással lenne a határok nélküli világért folytatott utópista küzdelmükre. Mivel a fiatal, gyermektelen nő egész életét annak szentelte, hogy a harmadik világból érkezőkön élje ki anyai ösztöneit, egy darabig így is tett, azonban most néhány barátja unszolására mégis beszámolt a dologról.

Az esetről a Corriere Della Serra olasz lap írt bővebb beszámolót.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

(Forrás: Breibart)

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]