2019-09-11

Klári az erdőben

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Onnan kezdeném, hogy van egy cikk a Tutiblogon! Egyre kellemetlenebb Dobrev Klárának lenni, ez a címe! Igen, az! Kurv@ kellemetlen! Minden egyes reggel felkelni, szájszagosan tükörbe nézni és rájönni; Bassza meg! Én vagyok Dobrev Klára, az idióta Gyurcsány Ferenc felesége és ezen tények elől még az esetleges válás sem menekvés. Klárit már nem először kergeti be a Hímtagok Erdejébe Valóság nagybácsi. Emlékszünk ugye? Azzal nyitotta veretesnek nem mondható brüsszeli karrierjét, hogy nem szavazta meg a fideszes Járóka Líviát az Európai Parlament alelnökének, ám képviselő asszony mégis betöltheti ezt a pozíciót. Aztán azzal folytatódott a hisztisorozat, hogy az egy szem MSZP-s Ujhelyi István közölte, hogy nem támogatja Ursula von der LeyenEurópai Bizottsági elnökségét, ennek ellenére a Fidesz szavazataival Ő vezetheti tovább a bizottságot! Most Dobrev Klára tart ott, hogy Hídvégi Balázst megpróbálja kitúrni a hírhedt magyargyűlölő LIBE-bizottság alelnöki székéből, ám Gyurcsány Ferenc felesége eddig csak annyit ért el, hogy a fontos posztokról még mindig nem szavaztak, a Fidesz köti az ebet a karóhoz, Hídvéghi a jelölt és kész, punktum! Nagyon helyesen!

Folytassuk a sort! Ma Ursula von der Leyen újsütetű EB-elnök közölte azok listáját, akikkel novembertől együtt óhajt dolgozni a Biztosi Kollégiumban és bizony ebben a lajstromban ott van Trócsányi László neve is, aki nem akármilyen biztosi portfóliót kap; az egyik legbefolyásosabb poszt a bővítés – és szomszédságpolitika jut neki… Pedig Klári az Erdőből még levelet is írt! Akkor tévedt oda, amikor a Néppárt bekergette… Azzal, hogy ragaszkodnak Hídvéghi Balázs alelnökségéhez… Levelet írt, könyörgőt, szerelmeset Ursulának, amelyben arra kéri, ne akarjon Trócsányival együtt dolgozni. Ursula azonban szemmel láthatóan lehúzta a klozeton Klári, erdőből küldött levelét, majd kiállt a kamerák elé és közölte a névsort benne Trócsányi László nevével! Mondom Én! Kellemetlen dolog Dobrev Klárának lenni! Borzalmas lehet minden adódó alkalommal azzal szembesülni, hogy olyan vagy, mint a Q betű; nagy a pofád de a nulla felé közelít a politikai potenciálod. Ez volt a helyzet akkor is, amikor a Páneurópai Piknik évfordulóján Angela Merkel közölte, hogy Orbán nem lop, sőt, fantasztikusan használja fel az uniós pénzeket…

Nekünk tehát nem kell félni! Dobrevéktől egész biztosan nem! Dobrevék nem fogják megszavazni az új Európai Bizottságot október közepén, de ez a kutyát sem érdekli! Mert ők nincsenek egy súlycsoportban a magyar kormánnyal, az Európai Bizottság új elnök asszonyával meg pláne nem! Mi fog következni? A szokásos szemétkedés Trócsányi bizottsági maghallgatásán, azonban ennek sem lesz jelentősége, csak egy kicsit zavaró lesz!

Ki fogjuk bírni!

Haaszpofon blog

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...