2019-09-13

Karácsony szerint a fideszes politikusok az ő lába nyomát sem csókolhatnák meg

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Karácsony Gergely az ATV Egyenes beszéd című műsorában arról beszélt, hogy a főpolgármester-jelölti vitára nem feltétlenül kizárólag Tarlós és közte kell lezajlania, tőle jelen lehet az összes jelölt, bár hozzá tette, hogy szerinte a jelöltek egy része nem valódi jelölt. Az ellenzéki főpolgármester-jelölt úgy fogalmazott, hogy neki „minden jó, csak legyen vita” és nagyon boldog lenne tőle, ha

„Tarlós István kiállítaná magáról azt a bizonyítványt, hogy a segédei nélkül nem mer vitázni”.

Karácsony úgy vélekedett, hogy szerinte 2014-ben sokan joggal nem érezték saját ügyüknek a főpolgármester-választást, de ők ezt most szeretnék megváltoztatni, emlékeztetve arra, hogy Tarlós István akkor kapta a legtöbb szavazatot amikor kikapott.

A műsorban telefonon érték utol Pikó Andrást, az ellenzék VIII. kerületi polgármesterjelöltjét. Pikó úgy fogalmazott, hogy a rendőrök sem nagyon tudják, hogy mit keresnek, hozzátéve, hogy szerinte az egész ügy egy politikai rágalom és szerinte a magyar eljárásrendhez képest szokatlan, hogy egy nap alatt el is indították a nyomozást. Pikó szerint az egész történet egyszerűen arról szólt, hogy „a legbiztosabban visszatudják vinni a törvény által rájuk szabott feladatként az átvett ajánlóíveket”.

A VIII. kerületi ellenzéki polgármesterjelölt arról beszélt, hogy szerinte ez egy egyszerű taktika. Pikó szerint amit a Magyar Nemzet még csak sejtetett, azt már Kocsis Máté tényként mondta, és ezután mások is így hivatkozhattak rá. A polgármester jelölt nem tartja lehetetlennek, hogy valaki ártó szándékkal, belülről indította el ezt a történetet.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Karácsony Gergely reagálva Pikó András szavaira annyit tett még hozzá, hogy szerinte

 „a fideszes politikusok a lábuk nyomát sem csókolhatnák meg”.

űKarácsony szerint ez egy politikai megrendelésre indított nyomozás. A korábbi miniszterelnök-jelölt úgy fogalmazott, hogy „az a hatalom, amely meg akar félemlíteni, az valójában fél”

Mandiner, Hírháttér, Vadak

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]