2019-04-14

Kanadai muszlim hitszónok: súlyosabb bűn boldog karácsonyt kívánni, mint embert ölni | MEMRI

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

A kanadai Brit Columbiában található Victoriai Muszllim Fiatalok szervezetnél tartott prédikációja során Younus Kathrada sejk azt mondta, hogy a muszlimoknak sértve kell érezniük magukat, amikor az emberek Jézust imádják. Arról magyarázott, hogy a karácsony és más „hamis ünnepeik” alkalmából felköszönteni a nem muszlimokat, egyenértékű azzal, hogy elfogadják őket, és mindez sokkal nagyobb bűn, mint a gyilkosság, a házasságtörés és más nagy bűnök. A prédikációt 2018. december 23-án töltötték fel a Victoriai Muszlim Fiatalok szervezet YouTube-csatornájára. Younus Kathrada sejk Dél-Afrikában született, Medinában tanult, és jelenleg a kanadai Brit Columbia tartományban él. A vancouveri székhelyű Al-Madinah Iszlám Társasággal áll kapcsolatban.

kapcsolatban.

A videó leirata:

Közel vagyunk a karácsonyhoz. Láthatjuk, ahogy körülöttünk az emberek a karácsony megünneplésére készülnek. És nagy bánatunkra azt kell látnunk, hogy közülünk vannak olyanok, akik úgy gondolják, hogy ez egy kis dolog. Így lehet, hogy nem csak gratulálunk nekik a karácsonyuk, a hamis ünnepük alkalmából, hanem lehet, hogy még részt is veszünk ebben.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

[…]

Tudtátok, hogy sértve kell magunkat éreznünk, amikor azt mondják az emberek, hogy Jézushoz imádkoznak, vagy amikor azt mondják, hogy Jézus Isten fia?

Miért nem reagál erre a szívünk?

[…]

És vannak azok, akik azt fogják nekik mondani, hogy „Boldog karácsonyt!” De miért kívánjátok nekik ezt? A ti Uratok születése alkalmából? Ez elfogadható a muszlimok számára? Tehát helyeslitek a hitüket? Mivel azáltal, hogy ezt mondjátok, helyeslitek mindezt.

[…]

Ha egy személy mindenfajta fő bűnt elkövetne – házasságtörést, kamat szedését, hazugságot, gyilkosságot, … Tehát, ha mindezeket a fő bűnöket elkövetné, az semmi lenne ahhoz a bűnhöz képes, ha gratulálna a nem muszlimoknak a hamis ünnepeikhez.

[…]

Ez nem azt jelenti, hogy a nem muszlimokkal rosszul vagy igazságtalanul bánunk. Nem azt mondom, és soha nem is mondtam olyat, hogy menjetek és öljétek meg őket, vagy tegyétek ezt meg azt velük… Nem! Mivel Allah azt mondja nekünk, hogy ne engedjük meg, hogy ellenségeskedés legyen köztetek és az emberek között, hogy igazságtalanok legyetek velük. Inkább legyetek igazságosak.

Kanadai muszlim hitszónok: súlyosabb bűn boldog karácsonyt kívánni, mint embert ölni |888.hu
CANADIAN CLERIC YOUNUS KATHRADA: CONGRATULATING CHRISTIANS FOR CHRISTMAS IS WORSE THAN MURDER |MEMERI

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...