2020-01-08

Irániak lőhették le a Teherán közelében lezuhant ukrán utasszállítót – videó!

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Lezuhant egy ukrán utasszállító repülőgép a teheráni repülőtér közelében, a gépen sajtóhírek szerint 167 utas tartózkodott. A Boeing 737 röviddel a felszállás után csapódott a földbe, az elsődleges hírek 180 utasról szóltak, ezt később 167-re módosították. Az iráni média szerint a tragédiát senki nem élte túl. Ukrajna sajtóértesülésekre hivatkozva azt állítja, hogy iráni katonák lőtték le tévedésből az utasszállítót.

A tragédiát valószínűleg műszaki probléma okozta, a gép röviddel a felszállás után zuhant le. A mentés és kutatás az esetleges túlélők után jelenleg is tart, cikkünket frissítjük. A gépet gyártó cég azonnali vizsgálatot rendelt el. A Bloomberg arról ír, hogy a repülőgépszerencsétlenség okainak vizsgálatára vonatkozó nemzetközi szabályok azt is lehetővé teszik, hogy a gépet gyártó ország részt vegyen a nyomozásban. Az Irán és az Egyesült Államok közötti jelenlegi politikai zavar azonban valószínűleg bonyolítja a Nemzeti Közlekedési Biztonsági Tanács és a Boeing részvételét a tragédia okainak feltárásában.

A twitteren egy felhasználó által feltöltött videón az látszik, hogy a gép már a levegőben kigyulladt. 

Az ukrán légitársaság gépe valószínűleg műszaki hiba miatt zuhant le, a közösségi oldalakon fellelhető információk szerint eleve egy órás késéssel emelkedett a levegőbe.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

FRISSÍTÉS: Az iráni légvédelem lőtte le, tévedésből, Teherán mellett szerda reggel az ukrán gépet – jelentette az UNIAN kijevi hírügynökség az Al Hadath jordániai hetilap értesülését idézve; más források ezt nem erősítették meg.

Forrás: Twitter 

PARAND, IRAN A Boeing 737 roncsai (Fotó: Anadolu Agency via Getty Images)

 

PestiSrácok.hu, fotó:twitter

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]