2020-01-26

Hogyan randizz szomáliai migránssal? Tanácsok egyetemista lányoknak

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Általában és alapvetően nem gúnyolódunk nemi erőszak áldozatán, de van a minősített ostobaságnak olyan esete, amely felülírja ezt az erkölcsi és jóízlésbéli szabályt.

Pár éve a rendőrség csinált egy olyan kampányt, amelyben arra szerette volna felhívni a figyelmet, hogy a nők mit tehetnek azért, például bizonyos szituációk elkerülésével, hogy ne váljanak bűncselekmény, nemi erőszak áldozatává. A liberális hisztériagépezet persze azonnal beindult, valami olyasmit harsogva, hogy sérti a nők alapvető szabadságjogait, ha nem mehetnek oda és akkor, amikor akarnak.

Vajon hány nő vált nemi erőszak áldozatává Európa-szerte, mert hitt ezeknek a barmoknak?

Frissen megismert szomáliai migránsokkal még én sem megyek este egy elhagyatott helyre, pedig én úgy nézek ki, hogy velem sem tanácsos este elhagyatott helyre menni – még egy szomáliai migráns is meggondolná. Vagyis adódik a kérdés, mit keresett egy 25 éves egyetemista (!!!!) lány egy két órája megismert szomáliai migránssal, aki éppen egy mariskát akart elszívni egy parkban a bulinegyed közepén? Csak olyan válaszaim vannak, amelyek sértők, dehonesztálók az áldozatra nézve.

A nagyvárosi, liberalizmustól fertőzött közegekben alapvetés, hogy az „idegen szép”, a más kultúrákból és etnikumokból érkező emberek mind a fehér heteroszexuális férfiak elnyomásának áldozatai, valamint a fekete férfiaknak jó teste és nagy farka van. Ez az utóbbi ténykörülmény a liberális férfiközösség egy részét értelemszerűen kikapcsolja a nőkért folytatott versengésből, emiatt férfihiány keletkezik, amelyet lelkesen készek pótolni a szomorú barna szemű egzotikus férfiemberek, akik a családjuk, gyermekeik, feleségeik, szüleik hátrahagyásával menekültek el a válságövezetekből. Érthetően terheli őket a hátrahagyott szeretteik iránt érzett féltő aggodalom, illetve a tesztoszteron, valamint ők is egzotikusnak látják azokat a nőket, akik a bulinegyedben felelősségük teljes tudatában berúgva és betépve csatangolnak éjjelente. Nehezen tudják fegyelmezni magukat, aki teszteli őket, könnyen kaphat olyan kísérleti eredményt, amely nem esik neki jól.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Az exogámiára való hajlandóság, amely közismert antropológiai és szociobiológiai jelenség, alapvetően nem elítélendő, de a jelek szerint főszereplőnk is egy kicsit hosszabb előjátékot gondolt a dolog előtt, mint néhány pofont. Az Európába érkező idegenek sok rosszat hallanak az európai nőkről, továbbá az interneten tömegesen tekinthetik meg, ahogy fehér úrhölgyek 1-25 számú fekete urat tesznek boldoggá, természetesen egy nagy boldog beleegyezéses szex keretében. Tévképzeteik támadnak a fehér nők hajlandósága tekintetében, és könnyen esnek a saját kultúrájuk szokásrendjének áldozatul, ott ugyanis az a lány, aki követi a bozótosba a fiút, nem szokott a későbbiekben vonakodni, sőt.

A szimpatikus (mert különben miért kereste volna hölgyünk a társaságát) szomáliai migráns tulajdonképp áldozat.

A ledér ciszhetero lány órákon keresztül abban a hitben tartotta, hogy lesz valami, még a marihuánás cigaretta kínálását is elfogadta. Bement utána a csalitba, majd annak interkulturális és multikulturalizmust célzó közeledését visszautasította. Mindezt annak a tudatában, hogy áldozata több feszültségoldó szer hatása alatt is áll és fel van lelkesülve.

Természetesen, ha mindezt egy magyar állampolgárságú fehér ciszhetero férfi követi el, az a legocsmányabb nemzeti alapú nemi erőszak, amelyet az Isztambuli Egyezmény alapján kell megtorolni, a kasztrációs záradék szerint, de a fenti esetben természetesen nem.

A kormány propagandamédiája teljesen alaptalanul hangsúlyozza a férfi szomáliai és migráns voltát, illetve azt, hogy Norvégiában hamis adatokkal próbált meg menedékjoghoz jutni. Nyilván az történt, hogy nevezett fiatalkorú, talán még felügyelet nélkül érkezett gyermekkorú, és a norvég bevándorlási hatóságok az emberi jogokat példátlanul sértő módon ezt nem hitték el neki. Ebben az esetben a ledér fehér nő egy ártatlan, szomorú barna szemű gyermeket csábított drogozásra és szexre, ahelyett, hogy bekísérte volna egy gyermekotthonba.

Na, de hagyjuk a komolykodást és jogászkodást, és térjünk vissza a tréfa birodalmába!

Javasoljuk, ha betépett egyetemista lányok vagyunk, és ismeretlen szomáliai bevándorlók ajánlkoznak arra, hogy hazakísérnek bennünket a budapesti éjszakában, inkább bízzunk meg a magyar taxisofőrben, mint benne!

Forrás: Kiettemeg.pestistacok.hu

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]