2019-05-16

Hazudott a Wall Street Journal és magyar balodali sajtó nagy része Magyarországgal kapcsolatban

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Origó: Hamis cikknek nevezte David Cornstein budapesti amerikai nagykövet az ATV-nek a Wall Street Journal mai cikkét, amely szerint az amerikai kormányzaton belül előkészületek zajlanak arra, hogy szankcionálják Mészáros Lőrincet – írja az ATV.

Az amerikai nagykövet az ATV Egyenes Beszéd című műsorának adott exkluzív interjút. Ebben a műsorvezető rákérdezett a Wall Street Journal és az Átlátszó ma megjelent közös cikkére, amely szerint az amerikai kormányzaton belül előkészületek zajlanak arra, hogy a Globális Magnyitszkij-törvény (Global Magnitsky Act) alapján szankcionálják Mészáros Lőrincet, és a kormányzati illetékesek látókörében van még Tiborcz István, a miniszterelnök veje, és Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője is.

Cornstein az Egyenes Beszédnek azt mondta:

“Az Amerikai Egyesült Államok nem fenyeget embereket szankciókkal. Kivetnek vagy nem vetnek ki szankciókat, de nem fenyegetnek azzal.”

A nagykövet azt is cáfolta, hogy ilyen terv lenne.Ilyen szankciókról nem hallott egészen a Wall Street Journal ma megjelent cikkéig.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A nagykövet hamis cikknek nevezte a Wall Street Journal írását.

Cornstein arról is beszélt, hogy Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke Orbán Viktor miniszterelnököt a Fehér Ház Ovális Irodájában fogadta, ahova a legfelsőbb vezetők is elmentek, hogy találkozzanak a miniszterelnökkel.

Mint mondta, ha lenne gyanú arra, hogy ilyen szankciók vannak előkészülőben, nem hiszi, hogy erre a találkozóra sor került volna. Hozzátette: az amerikai pénzügyminisztérium, és nem a Fehér Ház dolga, hogy ilyen szankciókat vessenek ki. A nagykövet azt mondta, ez egy téves cikk.

Forrás: Origó
Malahír

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...