2019-07-05

Gyurcsány képtelen elviselni Orbán sikerét

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Őrjöng a Böszme!

Most, hogy Orbán Viktor vezetésével a V4-ek példás egysége is hozzájárult ahhoz, hogy a magyarokat lenéző, rájuk dehonesztáló megállapításokat tevő sorosista csúcsjelöltek – Timmermans és Weber – csúfos kudarcot szenvedtek az Európai Bizottság elnöki székéért folyó versenyben, Gyurcsány Ferenc megint elérkezettnek látta az időt, hogy a benne termelődő mocsoknak ismét kinyissa az ajtaját. Az orvosi diagnózis szerint valószínűsíthető paranoiája alapján ugyanis egyszerűen képtelen elviselni Orbán Viktor sikerét. Része a diagnózisnak az is, hogy bár tudatában van, hogy mocskolódására az emberek milliói nagy ívben tesznek, a választók 70 százaléka, 5,6 millió ember egyenesen elutasítja személyiségét, önmaga megnyugtatására és talán együgyű szórakoztatására kényszeresen újra és újra utat enged a szennynek.

Tudjuk, hogy mióta a Demokratikus Koalíció főpolgármesteraspiránsi „spitzenkandidátja”, Kálmán Olga úgy járt, mint Weber és a magyarokat antiszemitázó, populistázó hollandus, tehát bukott egy óriásit, azóta ki se dugta az orrát a barlangjából a nyilvánosság elé. Nyilván nem akarta vállalni a szembesítést azzal a kudarccal, amelynek ellenkezőjét az EP választások pirruszi sikerén felbuzdulva már a DK elválaszthatatlan részének tekintette. Kálmán Olga látványos bukása éppen azt igazolta, hogy „Egy lószart, mama!” – hogy klasszikusokat idézzünk. Pedig még „büszkélkedhetett” volna is embereivel, a záróeseményen meg nem jelenő Kálmán Olga füllentgetéseivel, Gréczy Zsolt Kálmán alulöltözöttségéről (Bayer Zsolt szerint papucs és bugyi) szóló vakításával bizonyította, hogy bizony mennyire jó tanítványai a párt Pinokkio növekvő orrára hajazó elnöke mocsokgyártó lelkületének.

Most az Európai Bizottság kemény alkuk végén megnevezett, valószínűsíthetően új elnöke, Ursula von der Leyen miatt igyekszik kárörvendően röhögni Orbánon. Mint a hatéves gyerek az óvodában ujjal mutogat, hogy von der Leyen Európai Egyesült Államok-párti, kiáll az azonosneműek házassága mellett, hogy számára nem egyenlő a migráció a terrorizmussal. Szinte hallom a nyerítését, amikor mondja, hogy ő a legliberálisabb és legbaloldalibb kereszténydemokrata.

Magyarán Gyurcsány ezzel azt akarja mondani, hogy szerinte Orbán olyan gyenge ember, hogy még saját ellenségét is képes megszavazni. Ha Weberre és Timmermansra gondolunk, akkor már látszik, hogy ez sem igaz, hiszen hazánk legfőbb ellenségeitől tudta megvédeni az országot.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Lássuk, mit mond az új helyzetről a magyar miniszterelnök: „véleménykülönbségek vannak, viták is lesznek, de az esélye ezeknek a küzdelmeknek a sikeres megújulásra ma sokkal jobbak, mint korábban voltak.” Arról nem beszélve, hogy az utód nélküli Jean-Claude Juncker után most „egy hétgyerekes családanyát választottunk meg a bizottság élére, ez már önmagában sokat elárul arról, hogy fordulat várható Európában. (…) A különbség az, hogy most nagyobb esélyünk van a sikerre, mint bármikor korábban volt”.

Istenem, micsoda különbség van a két nyilatkozat, a két ember között! Mark Twain szerint, ha magunkhoz veszünk egy éhező kutyát és ellátjuk minden jóval, nem fog megharapni. Ez a legfőbb különbség a kutya és az ember között.
Pont.

Horváth K. József – https://leander.blogstar.hu

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]