2019-07-15

Gyerek-migránsbandák terrorizálják a svéd kisváros lakóit

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Közel egy éve tartják rettegésben a svédországi Grums városának egyik lakónegyedét a gyerekekből álló migránsbandák, akik véresre verik a svéd fiatalokat, leköpik és nemi erőszakkal fenyegetik a nőket. A helyi gyerekek már ki sem mernek egyedül menni az utcára – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

Sajtóbeszámolók szerint a helyzet néhány hónapja vált kezelhetetlenné. Grums lakói szerint a migránsbandák tagjainak szüleivel nem lehet beszélni, ugyanis nem tudnak svédül, tolmács pedig nincs a településen. Sokan levélben fordultak a közös képviselőkhöz, illetve a hatóságokhoz segítségért.

A Wockenblick című osztrák lap beszámolója szerint a helyieknek kerülniük kell a „migráns” szó használatát, „újonnan érkezőknek” kell nevezniük a bevándorlókat.

A településen a bandatagok acélcsövekkel és botokkal verik véresre a helyi gyerekeket, kövekkel dobálják a házakat, illetve nemi erőszakkal fenyegetőznek. Egy helyi kisfiúnak a nyakán vérömlenyek keletkeztek, miután brutálisan fojtogatták.

A svéd gyerekek már ki sem mernek egyedül menni az utcára.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Egyik lányom egész éjjel sírt, azt kérte, bújjunk el a lakókocsinkba, mert annyira fél. Semmit sem tilthatunk meg nekik, mert a bosszújuktól félünk. Szemetet dobálnak a postaládánkba, ha nem vagyok ott, megtámadják a gyerekeinket. Ha rájuk szól az ember, szembeköpik, és azt mondják, te nő vagy, rád nem hallgatunk. Sértő szavakkal szidalmaznak bennünket, amelyeket én sosem használok– nyilatkozta a kialakult helyzetről az egyik helyi anyuka.

A helyiek nem fordultak a rendőrséghez, mert azt hitték, gyerekeket nem lehet feljelenteni. Lennart Hynynen rendőrtiszt azonban elmondta, lehet bejelentést tenni a rendőrségen, amelyet továbbítanak a szociális hatósághoz. Elmondása szerint karrierje során még nem találkozott hasonló állapotokkal.

A hatóságok megerősítik a kialakult helyzet súlyosságát az érintett lakónegyedben, ősszel pedig a migráns gyerekek és a svéd gyerekek szüleivel rendeznek közös gyűlést a probléma megoldásáért.

Origo nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]